Έκλεισε το φύλλο αγώνα στο ματς Ατρόμητος – ΟΦΗ
Δεν έγινε ποτέ, όπως ήταν ήδη γνωστό, η προγραμματισμένη για σήμερα, Τετάρτη, εξ αναβολής αναμέτρηση της 21ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, Ατρόμητος-ΟΦΗ, στο Δημοτικό στάδιο Περιστερίου. Η κρητική ομάδα έχει αποσυρθεί από το πρωτάθλημα και το ματς δε διεξήχθη.
Δεν έγινε ποτέ, όπως ήταν ήδη γνωστό, η προγραμματισμένη για σήμερα, Τετάρτη, εξ αναβολής αναμέτρηση της 21ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, Ατρόμητος-ΟΦΗ, στο Δημοτικό στάδιο Περιστερίου.
Η κρητική ομάδα έχει αποσυρθεί από το πρωτάθλημα και το ματς δε διεξήχθη.
Παρόλα αυτά η ομάδα του Ατρόμητου βρέθηκε κανονικά στο γήπεδο όπως και ο διαιτητής, Σταύρος Τριτσώνης, με τους βοηθούς του και τον παρατηρητή του αγώνα, με τον τελευταίο να γράφει στο φύλλο αγώνα:
«Ο αγώνας δεν πραγματοποιήθηκε γιατί δεν παρουσιάστηκε η ομάδα του ΟΦΗ. Ανέμενα τον προβλεπόμενο από τον ΚΑΠ χρόνο και μετά την παρέλευση του έκλεισα το φύλλο αγώνα. Η ομάδα του Ατρόμητου παρουσιάστηκε κανονικά».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Επίσημο: Νέος προπονητής της Ντουμπάι BC ο Σέκουλιτς
- Γερμανία: Σε εξέλιξη 48ωρη απεργία των πιλότων της Lufthansa
- Επιστρέφουν οι εκδρομείς του Πάσχα – Πού υπάρχουν προβλήματα
- Scorpions: Η βραδιά που ερμήνευσαν Μαρινέλλα σε συναυλία τους στην Αθήνα
- Θεσσαλονίκη: Κατασχέθηκαν 20 κιλά κάνναβης και ένα κιλό κοκαΐνης – Μία σύλληψη
- Δούκας για ήττα Όρμπαν: Κανένα καθεστώς που εργαλειοποιεί το κράτος δικαίου δεν είναι αήττητο






