Ο Γιάνης Βαρουφάκης έγινε… λαμπάδα για την Ανάσταση
Μέχρι και... λαμπάδα έγινε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Βαρουφάκης, ίσως το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο της ελληνικής πολιτικής σκηνής τους τελευταίους μήνες. Ένα μαγαζί που ειδικεύεται στην κατασκευή κεριών, έκανε τον υπουργό λαμπάδα για την Ανάσταση με το κλασικό κασκόλ του και το χαρακτηριστικό του χαμόγελο.
Μέχρι και… λαμπάδα έγινε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Βαρουφάκης, ίσως το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο της ελληνικής πολιτικής σκηνής τους τελευταίους μήνες.
Ένα μαγαζί που ειδικεύεται στην κατασκευή κεριών, έκανε τον υπουργό λαμπάδα για την Ανάσταση με το κλασικό κασκόλ του και το χαρακτηριστικό του χαμόγελο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Γιατί αυτή και όχι εγώ;» Η Τζέιν Φόντα αμφισβητεί τη Στρέιζαντ στα Όσκαρ, διεκδικεί τον Ρέντφορντ
- Τηλεοπτικός Μάρτιος: Η μεγάλη επιστροφή των θρύλων και οι σειρές που θα μας κρατήσουν στον καναπέ
- Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε η συνοδηγός του ΙΧ που παρέσυρε και σκότωσε την Έμμα – Εξαγοράσιμη η ποινή της
- Ποινική δίωξη στους 8 οπαδούς του ΠΑΟΚ για την επίθεση στα δημοσιογραφικά
- Θεατής απέναντι στο τσουνάμι ακρίβειας η κυβέρνηση – Γενικόλογες υποσχέσεις Χατζηδάκη για μέτρα στήριξης
- «Μια νύχτα μόνο»: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο στο MEGA






