Η ΑΕΚ πέρασε από το «Ελ Πάσο», 2-0 την Καλλιθέα
Με νίκη συνέχισε η ΑΕΚ τις υποχρεώσεις της στη Β' Εθνική, καθώς επικράτησε 2-0 της Καλλιθέας στον Ταύρο, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής για τον 1ο όμιλο. Στο μεταξύ, «ζωντανός» στη διεκδίκηση των (όποιων) ελπίδων για την παραμονή του έμεινε ο Άλιμος, μετά τη νίκη του επί του Φωστήρα με 2-0. Την τελευταία αγωνιστική ο ΑΟΤ αντιμετωπίζει την ΑΕΚ και θέλει μόνο νίκη για να αποφύγει τον υποβιβασμό, καθώς σε αυτή την περίπτωση θα ξεπεράσει στη βαθμολογία τον Ηρακλή Ψαχνών, ο οποίος έχει ρεπό.
Με νίκη συνέχισε η ΑΕΚ τις υποχρεώσεις της στη Β’ Εθνική, καθώς επικράτησε 2-0 της Καλλιθέας στον Ταύρο, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής για τον 1ο όμιλο. Τα τέρματα του «Δικεφάλου» σημείωσαν οι Ντούνης (30΄) και Κρισάντους (48΄).
Στο μεταξύ, «ζωντανός» στη διεκδίκηση των (όποιων) ελπίδων για την παραμονή του έμεινε ο Άλιμος, μετά τη νίκη του επί του Φωστήρα με 2-0 (18΄ Ιωάννου, 71΄ Μπεριέξ). Την τελευταία αγωνιστική ο ΑΟΤ αντιμετωπίζει την ΑΕΚ και θέλει μόνο νίκη για να αποφύγει τον υποβιβασμό, καθώς σε αυτή την περίπτωση θα ξεπεράσει στη βαθμολογία τον Ηρακλή Ψαχνών, ο οποίος έχει ρεπό.
Ανάλυση των αγώνων από το flnews.gr
Καλλιθέα-ΑΕΚ 0-2
Παναχαϊκή-Χανιά 1-2
Άλιμος-Φωστήρας 2-0
Επισκοπή-Απόλλων Σμύρνης 3-1
Παναιγιάλειος-Ερμιονίδα 3-0
Ηρακλής Ψαχνών-Πανηλειακός 3-0 (α.α.)
** Ρεπό: Αχαρναϊκός
Βαθμολογία
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Οι Αθώοι: Δυο νέα πρόσωπα καθορίζουν την πορεία του Γιάννου στην Ήπειρο – Ο ρόλος της Γιούλης Τσαγκαράκη και της Φιλίππας Κουτούπα
- Χαρίτσης: Η πρόσδεση της κυβέρνησης στον άξονα ΗΠΑ–Ισραήλ καθιστά την Ελλάδα ευάλωτη σε επικίνδυνες εμπλοκές
- Οι αγώνες της Euroleague φεύγουν ξανά από το Ισραήλ – Τι ισχύει για τα ματς Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού με τη Χάποελ
- Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μέχρι 30 Απριλίου
- Μενδώνη: Κτήμα του Ελληνικού Δημοσίου οι φωτογραφίες των εκτελεσμένων της Καισαριανής
- Τέμπη: «Δικαιοσύνη» και «τιμωρία των υπευθύνων όσο ψηλά και να βρίσκονται» ζητούν συμμετέχοντες στο συλλαλητήριο