Τατιάνα Τζινιώλη Φωτό.:ABACAPRESS.COM/Visual Hellas

Η ηθοποιός άφησε υπονοούμενα πως είναι ήδη παντρεμένη με το σύντροφο της Ashton Kutcher. Στο show The Late Late Show with James Corden εμφανίστηκε μαζί με τον Tom Hanks και όταν ο παρουσιαστής τη ρώτησε αν είναι παντρεμένη με τον Ashton Kutcher εκείνη απάντησε χαμογελαστά «Δε ξέρω, μπορεί».
Βέβαια, όταν ο παρουσιαστής τη συνεχάρη και άρχισε να παίζει γαμήλια μουσική από τα ηχεία και εκείνη απλά χαμογελούσε αμήχανη χωρίς να προβεί σε περαιτέρω αποκαλύψεις. Αν και το δαχτυλίδι στο δεξί της χέρι μιλούσε από μόνο του.
Οι δυο τους γνωρίστηκαν όταν ακόμη ήταν έφηβοι και συμπρωταγωνιστούσαν στο The 70s Show. Έγιναν ζευγάρι το 2012 και δεν έδωσαν ποτέ αφορμή για συζητήσεις ή σκάνδαλα. Τον Οκτώβριο του 2014 καλωσόρισαν στον κόσμο το κοριτσάκι τους και απ ότι φαίνεται, ανέβηκαν μαζί τα σκαλιά της εκκλησίας.
Δείτε το σχετικό απόσπασμα

gamos.gr