Από το Μπάκιγχαμ στον «Πύργο του Ντάουντον» η Κέιτ Μίντλετον
Μετά τον Τζορτζ Κλούνι, στα πλατό όπου γυρίζεται η δημοφιλής τηλεοπτική σειρά «Ο Πύργος του Ντάουντον» θα βρεθεί και η Κέιτ Μίντλετον, σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ και δούκισσα του Κέιμπριτζ.
Μετά τον Τζορτζ Κλούνι, στα πλατό όπου γυρίζεται ο «Πύργος του Ντάουντον» θα βρεθεί και η Κέιτ Μίντλετον, σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ και δούκισσα του Κέμπριτζ.
Το τελευταίο διάστημα όλο και περισσότερα δημόσια πρόσωπα θέλουν να συνδέσουν το όνομά τους με τη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά, που προβάλλεται και στη χώρα μας από τη ΝΕΡΙΤ.
Η δούκισσα του Κέμπριτζ θα παρακολουθήσει τα γυρίσματα από την έκτη σεζόν και θα ξεναγηθεί από την παραγωγό Λιζ Τράμπριτζ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μινεσότα: Ερευνα σε βάρος δημοκρατικών για «συνωμοσία» διενεργεί το υπουργείο Δικαιοσύνης
- Οι ΗΠΑ προειδοποιούν για στρατιωτικές δραστηριότητες στον εναέριο χώρο του Μεξικού και της κεντρικής Αμερικής
- Ισημερινός: Αναπτύσσονται 10.000 στρατιωτικοί για την αντιμετώπιση των συμμοριών που διακινούν ναρκωτικά
- Η απεργία πείνας τελείωσε με την βρετανική κυβέρνηση να απορρίπτει συμβόλαιο 2 δισ. λιρών προς την Elbit
- Το Ιράν δεν είναι πλέον προσκεκλημένο στη Διάσκεψη του Μονάχου για την Ασφάλεια
- Βενεζουέλα: Τουλάχιστον 47 στρατιωτικοί σκοτώθηκαν στην επιχείρηση των ΗΠΑ για την απαγωγή του Μαδούρο



