Πρόστιμο 200.00 ευρώ, αλλά και συμβιβασμός ΠΑΟ – UEFA
Πρόστιμο 200.000 ευρώ επέβαλε η UEFA στον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της εφαρμογής του «Οικονομικού Ευ Αγωνίζεσθαι» (Financial Fair Play- FFP) για τη σεζόν 2013-2014, όταν και οι «πράσινοι» δεν είχαν λάβει άδεια για να αγωνιστούν στο Europa League. Ωστόσο θα πρέπει να τονιστεί πως η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Συνομοσπονδία, αφού διεξήγε έρευνα, κατέληξε σε συμβιβασμό με τους «πράσινους» (και επίσης τη Χάποελ Τελ Αβίβ, την Χαλ και τη Ρουχ Χορζόφ), όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της UEFA, αναγνωρίζοντας τις προσπάθειες του συλλόγου.
Πρόστιμο 200.000 ευρώ επέβαλε η UEFA στον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της εφαρμογής του «Οικονομικού Ευ Αγωνίζεσθαι» (Financial Fair Play- FFP) για τη σεζόν 2013-2014, όταν και οι «πράσινοι» δεν είχαν λάβει άδεια για να αγωνιστούν στο Europa League.
Ωστόσο θα πρέπει να τονιστεί πως η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Συνομοσπονδία, αφού διεξήγε έρευνα, κατέληξε σε συμβιβασμό με τους «πράσινους» (και επίσης τη Χάποελ Τελ Αβίβ, την Χαλ και τη Ρουχ Χορζόφ), όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της UEFA, αναγνωρίζοντας τις προσπάθειες του συλλόγου για εξυγίανση και μάλιστα έχει δώσει άδεια για να αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της σεζόν 2015-16.
Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός υποοχρεούται να παρουσιάσει ισοσκελισμένους ισολογισμούς (break even) των τελευταίων ετών, με βάση τους κανονισμούς του FFP.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Καιρός: Λίγες νεφώσεις με πτώση της θερμοκρασίας στα ανατολικά – Πού θα βρέξει
- Πώς σώζεται η περιουσία σας αποφεύγοντας τα δικαστήρια
- Μαρκ Ράφαλο VS Τζέιμς Κάμερον: Άν το deal της Netflix το έκλεινε η Paramount θα είχατε πρόβλημα με τα μονοπώλια;
- Η επιστήμη ξέρει το μυστικό για έναν επιτυχημένο γάμο
- Τέμπη: Μαζικά συλλαλητήρια σε όλη την Ελλάδα – Σε πλήρη ετοιμότητα η ΕΛ.ΑΣ., τα μέτρα ασφαλείας
- Η Μπρίτανι Μπράουερ υποστηρίζει ότι το νέο ντοκιμαντέρ για το American Next Top Model είναι «τραυματικό»



