Στην Αθήνα για λογαριασμό του Ολυμπιακού ο Σαντάνα
Στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» κατέφτασε λίγο μετά τη 13:30 ο Φελίπε Σαντάνα, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει τη δεύτερη μεταγραφή του Ολυμπιακού για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Ο Βραζιλιάνος αποχώρησε χωρίς να κάνει δηλώσεις στους εκπρόσωπους του Τύπου, ενώ μέσα στη μέρα θα περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει με τους «ερυθρόλευκους».
Στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» κατέφτασε λίγο μετά τη 13:30 ο Φελίπε Σαντάνα, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει τη δεύτερη μεταγραφή του Ολυμπιακού για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.
Ο Βραζιλιάνος αποχώρησε χωρίς να κάνει δηλώσεις στους εκπρόσωπους του Τύπου, ενώ μέσα στη μέρα θα περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει με τους «ερυθρόλευκους».
Όπως έχει γίνει γνωστό η συμφωνία θα είναι για έξι μήνες, με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι για άλλα δύο χρόνια.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η Ρόδος στο επίκεντρο του ευρωπαϊκού διαλόγου για το μέλλον των Περιφερειών
- «Καμία απειλή για τη δημόσια υγεία», απαντά το Νοσοκομείο Αττικόν για τα δεκάδες κρούσματα γαστρεντερίτιδας
- «Η Λίβερπουλ είναι πιο κοντά στον Κουλιεράκη»
- Ζυρίχη: Τέσσερις άνθρωποι μαχαιρώθηκαν «από άνδρα που φώναζε Αλλάχ Ακμπάρ» σε ελβετικό σταθμό
- Ώρες εργασίας: Πρωταθλήτρια στην ΕΕ η Ελλάδα – Δουλεύουμε σχεδόν 4 ώρες πάνω από τον μέσο όρο
- H τεχνητή νοημοσύνη γίνεται εργαλείο κυβερνοεγκλήματος




