ΠΑΟ… χωρίς τον άρρωστο Παππά στη Βαρκελώνη
Χωρίς τον Νίκο Παππά θα αναχωρήσει το μεσημέρι (14:50) της Πέμπτης για τη Βαρκελώνη η αποστολή του Παναθηναϊκού, εν όψει της αναμέτρησης της Παρασκευής με την Μπαρτσελόνα (21:45), στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της φάσης των «16» στην Ευρωλίγκα. Ο γκαρντ των «πρασίνων» ανέβασε και πάλι πυρετό, υποβλήθηκε σε εξετάσεις και όπως ήταν αναμενόμενο έμεινε εκτός προπόνησης, ενώ ο Ντούσκο Ιβάνονοβιτς έσβησε το όνομα του από τη λίστα της αποστολής που θα ταξιδέψει στην Ισπανία.
Χωρίς τον Νίκο Παππά θα αναχωρήσει το μεσημέρι (14:50) της Πέμπτης για τη Βαρκελώνη η αποστολή του Παναθηναϊκού, εν όψει της αναμέτρησης της Παρασκευής με την Μπαρτσελόνα (21:45), στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της φάσης των «16» στην Ευρωλίγκα.
Ο γκαρντ των «πρασίνων» ανέβασε και πάλι πυρετό, υποβλήθηκε σε εξετάσεις και όπως ήταν αναμενόμενο έμεινε εκτός προπόνησης, ενώ ο Ντούσκο Ιβάνονοβιτς έσβησε το όνομα του από τη λίστα της αποστολής που θα ταξιδέψει στην Ισπανία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Συρία: Απαγόρευση κυκλοφορίας στην πόλη Σαντάντι, μετά την απόδραση μελών του Ισλαμικού Κράτους
- Μαρόκο: Βασιλική υποδοχή για τα «λιοντάρια του Άτλαντα»
- Ελλάδα – Ιταλία 15-13: Σπουδαία νίκη και πρόκριση στα ημιτελικά για την γαλανόλευκη (vid)
- Ισπανία: Ανέβηκε στους 40 ο αριθμός των νεκρών – Τριήμερο πένθος μετά το σιδηροδρομικό δυστύχημα
- Η Ελλάδα στους 5 πιο ελκυστικούς προορισμούς για τους Δυτικοευρωπαίους
- Γροιλανδία: Το σπάνιο ντοκουμέντο από το 1916 που διαψεύδει τον Τραμπ

