Ο Ατρόμητος απέκτησε τον Λευκορώσο πορτιέρο, Αντρέι Γκορμπούνοφ
Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε την απόκτηση του Λευκορώσου τερματοφύλακα Αντρέι Γκορμπούνοφ. Ο 31χρονος γκολκίπερ ήρθε στη χώρα μας την περασμένη Πέμπτη, έκανε μερικές ημέρες προετοιμασία με την ομάδα των δυτικών προαστίων και συμμετείχε σε μέρος του φιλικού με τη Νίκη Βόλου, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις με την παρουσία του.
Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε την απόκτηση του Λευκορώσου τερματοφύλακα Αντρέι Γκορμπούνοφ. Ο 31χρονος γκολκίπερ ήρθε στη χώρα μας την περασμένη Πέμπτη, έκανε μερικές ημέρες προετοιμασία με την ομάδα των δυτικών προαστίων και συμμετείχε σε μέρος του φιλικού με τη Νίκη Βόλου, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις με την παρουσία του.
«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει λοιπόν την απόκτηση του τερματοφύλακα Αντρέι Γκορμπούνοφ (Andrei Gorbunov) ο οποίος βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ομάδας και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους με οψιόν ανανέωσης παρουσία του τεχνικού διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου», αναφέρεται στην ανακοίνωση της περιστεριώτικης ομάδας, ενώ στη συνέχεια δίνονται κάποια στοιχεία για τον παίκτη.
Σύμφωνα με αυτά, ο Γκορμπούνοφ γεννήθηκε στις 29 Μαΐου 1983, έχει ύψος 1.90μ., βάρος 83κ. και τον ακολουθεί μια αξιόλογη καριέρα στα γήπεδα της χώρας του, ενώ για πρώτη φορά δοκιμάζει την τύχη του εκτός συνόρων. Από το 2002 μέχρι το 2007 αγωνίστηκε στη Ντνιέπρ, ενώ από το 2008 μέχρι τον Ιανουάριο του 2012 φόρεσε τη φανέλα της Ντιναμό Μινσκ με την οποία αναδείχθηκε κορυφαίος τερματοφύλακας της περιόδου.
Το υπόλοιπο μισό της σεζόν αγωνίστηκε στη Νέμαν Γκρόντνο και τα τελευταία δύο χρόνια ήταν βασικός τερματοφύλακας της Μπάτε Μπορίσοφ, κατακτώντας το πρωτάθλημα της Λευκορωσίας και το Σούπερ Καπ. Έχει 28 συμμετοχές σε αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα Λιγκ, εκ των οποίων ξεχώρισε με τις εμφανίσεις του απέναντι σε Λιλ και Μπάγερν.
«Είναι η πρώτη μου εμπειρία μακριά από την πατρίδα μου και είναι αλήθεια ότι αισθάνομαι κάπως περίεργα, γιατί πρέπει να εγκλιματιστώ στις νέες συνθήκες αλλά αισθάνομαι ότι όλη μου η προσπάθεια θα στεφθεί από επιτυχία. Στόχος μου είναι να συνεχίσω να παίζω με τον Ατρόμητο σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Ξέρω ότι πόθος όλης της ομάδας είναι να κερδίσει την είσοδό της στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και εύχομαι να τα καταφέρουμε» ήταν οι πρώτες δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ομάδας.
Μια νέα επιστημονική μελέτη αποκαλύπτει ότι μια απλή αλλαγή στη διατροφή μπορεί να μειώσει τις θερμίδες που καταναλώνουμε, χωρίς να χρειαστεί να μικρύνουν οι μερίδες σας.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Στην Αμερική ταξίδεψε ο τζένεραλ μάνατζερ της της Εθνικής ομάδας Νίκος Ζήσης προκείμενου να συναντήσει τον Αντρέι Στογιάκοβιτς με σκοπό την ένταξή του στην «Γαλανόλευκη».
Ο Τζέιμς Νάναλι φιλοξενήθηκε στο podcast της Stoiximan και μίλησε για τον Σάκοτα, την παρουσία του στην ΑΕΚ και αναφέρθηκε σε διάφορες στιγμές της καριέρας του.