Δήμαρχος στο Μεξικό παντρεύτηκε κροκόδειλο
Δήμαρχος σε ψαροχώρι στο Μεξικό «παντρεύτηκε» έναν κροκόδειλο. Η τελετή αποτελεί τμήμα μιας μεγάλης παράδοσης, που οι ντόπιοι πιστεύουν ότι τους φέρνει τύχη. Ο δήμαρχος δήλωσε χαρούμενος για την... ένωση και μοιράστηκε με τον κροκόδειλο τον πρώτο χορό.
Δήμαρχος σε ψαροχώρι στο Μεξικό «παντρεύτηκε» έναν κροκόδειλο. Η τελετή αποτελεί τμήμα μιας μεγάλης παράδοσης, που οι ντόπιοι πιστεύουν ότι τους φέρνει τύχη.
Το έθιμο πιστεύεται ότι βοηθά να αυξηθεί η ψαριά των ψαράδων της περιοχής.
Το μικρό ερπετό, του οποίου το στόμα είχε δεθεί, λέγεται ότι είναι μία «πριγκίπισσα» και οι ντόπιοι το έντυσαν με νυφικό και το περιέφεραν στην πόλη πριν από την τελετή.
Ο δήμαρχος Ζόελ Βάσκες Ρόχας δήλωσε χαρούμενος που παντρεύτηκε την «πριγκίπισσα» και μάλιστα χόρεψε με τον κροκόδειλο έναν πρώτο χορό.
Δείτε στο βίντεο εικόνες από την τελετή
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πέθανε ο γλάρος που χτυπήθηκε από βολέ τερματοφύλακα – Περαστικός τον βρήκε στα σκουπίδια
- Νιουκάστλ-Καραμπάγκ 3-2: Το κερασάκι της πρόκρισης στους «16» για τους Αγγλους
- Η πρώτη ομιλία του Μιχάλη Γρηγορίου στους παίκτες του Άρη: Τι τους ζήτησε
- Κατώτατος μισθός: Ραντεβού τον Μάρτιο για αναπροσαρμογή του – Τα σενάρια που βρίσκονται στο τραπέζι
- Έρχεται η πολυαναμενόμενη σειρά «Περηφάνια και Προκατάληψη» – Οι πρώτες εικόνες της Έμα Κόριν ως Ελίζαμπεθ Μπένετ
- Δοκάρι για την Λεβερκούζεν (vid)



