Ο Κάρλος Βέρα από το Εκουαδόρ θα διευθύνει τον «τελικό» της Ελλάδας απέναντι στην Ακτή Ελεφαντοστού στα πλαίσια στης 3ης αγωνιστικής του Γ' ομίλου (Τρίτη, 24/6) που θα κρίνει, σε μεγάλο βαθμό, το αν η Εθνική μας θα προκριθεί στους «16» του Μουντιάλ.
Ο Κάρλος Βέρα από το Εκουαδόρ θα διευθύνει τον «τελικό» της Ελλάδας απέναντι στην Ακτή Ελεφαντοστού στα πλαίσια στης 3ης αγωνιστικής του Γ’ ομίλου (Τρίτη, 24/6) που θα κρίνει, σε μεγάλο βαθμό, το αν η Εθνική μας θα προκριθεί στους «16» του Μουντιάλ.
Ο 38χρονος διαιτητής είναι διεθνής από το 2007 και έχει σφυρίξει αγώνες του Κόπα Αμέρικα το 2007, του Παγκοσμίου Κυπέλλου συλλόγων το 2012 και του Παγκοσμίου Κυπέλλου κάτω των 20 το 2013. Τέλος στη φετινή διοργάνωση ήταν ο «άρχοντας» του αγώνα Ιράν-Νιγηρία.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας