Η Μπάνβιτ ανακοίνωσε την παραμονή του Ιτούδη στην Τουρκία
Με γραπτή δήλωση που «μοίρασε» στα τουρκικά ΜΜΕ η Μπάνβιτ φρόντισε να δώσει τέλος στα σενάρια που ήθελαν τον προπονητή της, Δημήτρη Ιτούδη, να την εγκαταλείπει για τα... μάτια της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, που πλέον βρίσκεται σε αναζήτηση τεχνικού μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Έτορε Μεσίνα. Παράλληλα, η τουρκική ομάδα διέψευσε και τα δημοσιεύματα που θέλουν τα ονόματα των Ηλία Ζούρου και Παναγιώτη Γιαννάκη να βρίσκονται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.
Με γραπτή δήλωση που «μοίρασε» στα τουρκικά ΜΜΕ η Μπάνβιτ φρόντισε να δώσει τέλος στα σενάρια που ήθελαν τον προπονητή της, Δημήτρη Ιτούδη, να την εγκαταλείπει για τα… μάτια της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, που πλέον βρίσκεται σε αναζήτηση τεχνικού μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Έτορε Μεσίνα.
Παράλληλα, η τουρκική ομάδα διέψευσε και τα δημοσιεύματα που θέλουν τα ονόματα των Ηλία Ζούρου και Παναγιώτη Γιαννάκη να βρίσκονται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.
«Τις τελευταίες μέρες αρκετές εφημερίδες κι ιστοσελίδες μας ανάγκασαν να κάνουμε αυτή τη δήλωση. Ο Δημήτρης Ιτούδης είχε συνάντηση με την ομάδα ξανά σήμερα κι αναμένεται να συνεχίσει στην ομάδα και την επόμενη χρονιά», αναφερόταν μεταξύ άλλων στη γραπτή δήλωση που συνεχίζει:
«Τα ονόματα των Ζούρο και Γιαννάκη που δόθηκαν στη δημοσιότητα δεν έχουν να κάνουν με την πραγματικότητα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κέρκυρα: Σαρωτικό πέρασμα της κακοκαιρίας – Πτώσεις δέντρων και εκτεταμένες διακοπές ρεύματος
- Άνοιξε το σκορ ο ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο με πέναλτι του Γιακουμάκη (vid)
- Ουκρανία: Οι ρωσικές επιθέσεις κατά τρένων σκοτώνουν τη γραμμή ζωής – Απομονώνουν περιοχές από την υπόλοιπη χώρα
- Δασκάλα γιόγκα ανατίναζε αυτοκίνητα συγγενών και φίλων επειδή δεν της δάνειζαν χρήματα – Νέο βίντεο ντοκουμέντο
- Μεντιλίμπαρ: «Όταν έχουμε τόσα πολλά ματς είναι σημαντικό όσο περισσότεροι παίκτες είναι καλά»
- ΠΑΟΚ – Σπόρτινγκ 101-67: ‘Εκαναν επίδειξη δύναμης οι Θεσσαλονικείς
