Η Μπάνβιτ ανακοίνωσε την παραμονή του Ιτούδη στην Τουρκία
Με γραπτή δήλωση που «μοίρασε» στα τουρκικά ΜΜΕ η Μπάνβιτ φρόντισε να δώσει τέλος στα σενάρια που ήθελαν τον προπονητή της, Δημήτρη Ιτούδη, να την εγκαταλείπει για τα... μάτια της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, που πλέον βρίσκεται σε αναζήτηση τεχνικού μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Έτορε Μεσίνα. Παράλληλα, η τουρκική ομάδα διέψευσε και τα δημοσιεύματα που θέλουν τα ονόματα των Ηλία Ζούρου και Παναγιώτη Γιαννάκη να βρίσκονται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.
Με γραπτή δήλωση που «μοίρασε» στα τουρκικά ΜΜΕ η Μπάνβιτ φρόντισε να δώσει τέλος στα σενάρια που ήθελαν τον προπονητή της, Δημήτρη Ιτούδη, να την εγκαταλείπει για τα… μάτια της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, που πλέον βρίσκεται σε αναζήτηση τεχνικού μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Έτορε Μεσίνα.
Παράλληλα, η τουρκική ομάδα διέψευσε και τα δημοσιεύματα που θέλουν τα ονόματα των Ηλία Ζούρου και Παναγιώτη Γιαννάκη να βρίσκονται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.
«Τις τελευταίες μέρες αρκετές εφημερίδες κι ιστοσελίδες μας ανάγκασαν να κάνουμε αυτή τη δήλωση. Ο Δημήτρης Ιτούδης είχε συνάντηση με την ομάδα ξανά σήμερα κι αναμένεται να συνεχίσει στην ομάδα και την επόμενη χρονιά», αναφερόταν μεταξύ άλλων στη γραπτή δήλωση που συνεχίζει:
«Τα ονόματα των Ζούρο και Γιαννάκη που δόθηκαν στη δημοσιότητα δεν έχουν να κάνουν με την πραγματικότητα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τουρκία: Μαχητικό αεροσκάφος F-16 συνετρίβη στο Μπαλίκεσιρ – Νεκρός ο πιλότος
- Βραζιλία: Τουλάχιστον 29 νεκροί και 40 αγνοούμενοι εξαιτίας κατολισθήσεων
- Η κυβέρνηση Τραμπ κατέθεσε αγωγή σε βάρος του UCLA για «αντισημιτικό, εχθρικό εργασιακό περιβάλλον»
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Τα τρία μηνύματα από Ουάσιγκτον
- Τεχνητή Νοημοσύνη: Τι φοβούνται οι Ευρωπαίοι διαχειριστές πλούτου
- Οι ΗΠΑ ζητούν από την Anthropic να επιτρέψει την αυτόνομη στρατιωτική χρήση της Τεχνητής της Νοημοσύνης