Πρόστιμο 3.000 ευρώ επέβαλε η πρωτοβάθμια πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ την ΠΑΕ Ολυμπιακός, λόγω της ανακοίνωσης που είχαν εκδώσει οι «ερυθρόλευκοι» κατά της διαιτησίας του Τάσου Κάκου, στο ντέρμπι της 9ης Μαρτίου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Η απόφαση υποχρεώνει παράλληλα τους πρωταθλητές να ανακαλέσουν την επίμαχη ανακοίνωση.

Επίσης, στην ΠΑΕ Αρης επιβλήθηκε συνολικό πρόστιμο 3.000 ευρώ για δηλώσεις του Λάμπρου Σκόρδα μετά το παιχνίδι με τον Πλατανιά και για ανακοίνωση του συλλόγου μετά την αναμέτρηση με τη Βέροια. Στον πρόεδρο της ΠΑΕ επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ τιμωρήθηκε με πρόστιμο 1.000 ευρώ για τον πρώτο ημιτελικό κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό και η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου με 800 ευρώ για ανακοίνωση που εξέδωσε μετά το παιχνίδι της Β΄ εθνικής με τον Φωστήρα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ