Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Scarlett Johansson: η πιο cool νύφη του Χόλυγουντ

Scarlett Johansson: η πιο cool νύφη του Χόλυγουντ

Αννιώ Παυλοπούλου Φωτό.:ABACAPRESS.COM/Visual Hellas Ούτε ίντριγκες, ούτε μισόλογα, ούτε κρυφτούλι. Η 29χρονη Scarlett Johansson ξέρει να γοητεύει το φακό και να κερδίζει τις εντυπώσεις με το ανέμελα ερωτικό της ύφος. Όσο απλή και άνετη δείχνει άλλο τόσο φροντίζει να το αποδεικνύει με κάθε ευκαιρία σε κάθε της δημόσια δήλωση. «Είμαι τρομερά κακή σε κάθε είδους […]

Αννιώ Παυλοπούλου Φωτό.:ABACAPRESS.COM/Visual Hellas

Ούτε ίντριγκες, ούτε μισόλογα, ούτε κρυφτούλι. Η 29χρονη Scarlett Johansson ξέρει να γοητεύει το φακό και να κερδίζει τις εντυπώσεις με το ανέμελα ερωτικό της ύφος.
Όσο απλή και άνετη δείχνει άλλο τόσο φροντίζει να το αποδεικνύει με κάθε ευκαιρία σε κάθε της δημόσια δήλωση. «Είμαι τρομερά κακή σε κάθε είδους προγραμματισμό» θα απαντήσει στην ερώτηση του Access Hollywood , στην προχθεσινή πρεμιέρα της νέα της ταινίας Captain America : The Winter Soldier, σχετικά με τον επερχόμενο γάμο της με το γάλλο δημοσιογράφο Romain Dauriac.
«Δεν σχεδιάζω τίποτα ακόμη. Γενικά μου αρέσουν τα πιο αυθόρμητα, της τελευταίας στιγμής πράγματα» πρόσθεσε η Johansson η οποία έχει ξαναπαντρευτεί το 2008 με τον Ryan Reynolds με τον οποίο και χώρισε το 2011.
Οι θεωρίες περί του γάμου της με τον αγαπημένο της Dauriac άρχισαν να δημιουργούνται τον Σεπτέμβριο όταν σε δημόσια της εμφάνιση η Scarlett φορούσε ένα εντυπωσιακό μονόπετρο –σε στυλ αρτ ντεκό –και «σφραγίστηκαν» όταν η κοιλία της άρχισε να φουσκώνει μαρτυρώντας έτσι την εγκυμοσύνη της.
Παρόλα αυτά, καμία επίσημη ανακοίνωση δεν υπάρχει από την ίδια ή το στενό της περιβάλλον.

gamos.gr

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024