Την μπίρα από το χαμένο στοίχημα του Ομπάμα περιμένουν στον Καναδά
Ένα κασόνι μπίρες στοιχημάτισαν ο Μπαράκ Ομπάμα και ο πρωθυπουργός του Καναδά για το ποιος θα νικήσει στους αγώνες χόκεϊ των Χειμερινών Ολυμπιακών στο Σότσι. Οι ομάδες ανδρών και γυναικών των ΗΠΑ ηττήθηκαν από τις αντίστοιχες του Καναδά, αλλά το στοίχημα ακόμα δεν έχει φτάσει στο γραφείο του Στίβεν Χάρπερ.
Ένα κασόνι μπίρες στοιχημάτισαν ο Μπαράκ Ομπάμα και ο πρωθυπουργός του Καναδά για το ποιος θα νικήσει στους αγώνες χόκεϊ των Χειμερινών Ολυμπιακών στο Σότσι.
Η ομάδα των γυναικών του Καναδά κέρδισε στον τελικό τις ΗΠΑ με 3-2, ενώ στους άνδρες οι αμερικανοί αποκλείστηκαν από τους Καναδούς στον ημιτελικό. Οι τελευταίοι κέρδισαν το χρυσό στον τελικό με αντίπαλους τους Σουηδούς.
«Πρέπει να είμαι δίκαιος. Ο πρόεδρος Ομπάμα έχει χάσει και στο παρελθόν στοιχήματα, οπότε πιστεύω ότι και αυτή τη φορά θα με πληρώσει» δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό του Τορόντο ο Στίβεν Χάρπερ.
Ο Λευκός Οίκος σήκωσε το γάντι: «Δεν γνωρίζω ακριβώς πώς είναι οι διαδικασίες στην παράδοση μπίρας διεθνώς, αλλά να γνωρίζετε ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ ξέρει να τηρεί τις υποσχέσεις του όταν χάνει στο στοίχημα. Είμαι βέβαιος ότι σύντομα ο πρωθυπουργός του Καναδά και το επιτελείο του θα απολαμβάνουν τη γνήσια μπίρα του Λευκού Οίκου» δήλωσε ο εκπρόσωπος του προέδρου Τζος Έρνεστ.
Για την ιστορία, ο καναδός πρωθυπουργός είναι λάτρης του χόκεϊ, έχει μάλιστα γράψει και βιβλίο για το άθλημα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ολοκληρώνεται η εξαγορά της Μονακό – Τι ισχύει για τον Βασίλη Σπανούλη
- Ανοιξη μέσα στον χειμώνα – Ο υποτροπικός αεροχειμάρρος φέρνει υψηλές θερμοκρασίες
- Δυτική Ελλάδα: Σοβαρά προβλήματα από την κακοκαιρία – «Βούλιαξαν» δρόμοι, κινδύνεψαν σπίτια
- Βρετανία: Στέλνει F-35 στην Κύπρο εν μέσω έντασης ΗΠΑ – Ιράν
- Ολυμπιακός: Φορτσάρει για την επιστροφή του ο Μόρις (vid)
- Αίγιο: Νέα βίντεο ντοκουμέντα του in από την κινηματογραφική διάρρηξη στο κοσμηματοπωλείο






