Θλάση στο γαστροκνήμιο υπέστη η Τόνια Στεργίου
Θλάση στο γαστροκνήμιο έδειξε ο υπέρηχος στον οποίο υποβλήθηκε τη Δευτέρα, η Τόνια Στεργίου. Η πρωταθλήτρια του ύψους δεν αγωνίστηκε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, καθώς στο ζέσταμα ένιωσε σύσπαση στη γάμπα.
Θλάση στο γαστροκνήμιο έδειξε ο υπέρηχος στον οποίο υποβλήθηκε τη Δευτέρα, η Τόνια Στεργίου. Η πρωταθλήτρια του ύψους δεν αγωνίστηκε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, καθώς στο ζέσταμα ένιωσε σύσπαση στη γάμπα.
Η αθλήτρια του Γιώργου Παπανδρεόπουλου το απόγευμα της Δευτέρας θα επισκεφθεί το γιατρό της ομοσπονδίας, Διονύση Χίσσα, προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του προβλήματος και να οριστεί ο τρόπος αποκατάστασης.
Η Στεργίου έχει δείξει πως είναι σε πολύ καλή κατάσταση, δεδομένου ότι ξεπέρασε δύο φορές το 1.91 μέτρα. Στόχος της, να είναι σε θέση να πάρει μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Σόποτ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Λαζαρίδης: Συνεχίζεται η αντιπαράθεση κυβέρνησης – αντιπολίτευσης – «Ο πρωθυπουργός είχε ευθύνη»
- Ισοκράτης: Η παιδεία ως δύναμη του λόγου (Μέρος ΚΑ’)
- Σοκαριστικό δυστύχημα στην Αργεντινή με έναν νεκρό: Σε αγώνα ράλι, αυτοκίνητο βγήκε εκτός δρόμου και προκάλεσε πανικό (vid)
- Βουλή: Ξεκινά η κοινοβουλευτική διαβολοβδομάδα της Νέας Δημοκρατίας
- Σκύλος: Οι αντιδράσεις του, όταν τον κυριεύουν φοβίες
- Κεφαλονιά: Στον Κορυδαλλό οι τρεις συλληφθέντες για τον θάνατο της 19χρονης – Στο «κάδρο» ο ρόλος του 66χρονου




