Οι Βούλγαροι στέλνουν τον Φεραρέσο στον Παναθηναϊκό
Δημοσιεύματα του βουλγάρικου Τύπου αναφέρουν ότι ο Παναθηναϊκός εξετάζει την περίπτωση του Βραζιλιάνου μέσου της Λοκομοτίβ Πλόβντιβ, Ντιέγκο Φεραρέσο.
Δημοσιεύματα του βουλγάρικου Τύπου αναφέρουν ότι ο Παναθηναϊκός εξετάζει την περίπτωση του Βραζιλιάνου μέσου της Λοκομοτίβ Πλόβντιβ, Ντιέγκο Φεραρέσο.
Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, οι εμφανίσεις του βραζιλιάνου μέσου έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων από την Τουρκία, την Ουκρανία και την Ελλάδα, ανάμεσα στις οποίες είναι Παναθηναϊκός αλλά και ο ΠΑΟΚ.
Ο Φεραρέσο έχει 24 συμμετοχές και ένα γκολ στο ενεργητικό του την φετινή σεζόν, ωστόσο ο πρόεδρος της Λοκομοτίβ Πλόβντιβ, Κονσταντίν Ντίνεβ, φέρεται να ζητάει γύρω στις 500.000 ευρώ για να παραχωρήσει τον 21χρονο άσο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Εργατικό ατύχημα το Αγρίνιο: Νεκρός 67χρονος μετά από πτώση σε οικοδομή
- Αταμάν: «Μεγάλη απώλεια ο Σλούκας, είχε πρόβλημα την τελευταία εβδομάδα – Δεν θα ψάξουμε δικαιολογίες»
- Αλλάζει όψη η οδός Αγίου Δημητρίου στην Αλεξανδρούπολη
- Αισιόδοξα τα νέα για τη 13χρονη που έπεσε από το μπαλκόνι Γυμνασίου στο Χαϊδάρι
- Ο Τζέιμς Μποντ δεν θα βγει στις σκοτεινές αίθουσες πριν το 2028
- ΣΥΡΙΖΑ για υποκλοπές: Η απόφαση του Αρείου Πάγου για υποκλοπές πλήττει τη Δημοκρατία




