Μέρος της προπόνησης έβγαλαν Παππάς και Ματσιούλις
Μέρος της προπόνησης του Παναθηναϊκού έβγαλαν οι Νίκος Παππάς και Γιόνας Ματσιούλις το Σάββατο. Εκτός παρέμεινε ο Ρόκο Λένι Ούκιτς που υπέστη θλάση στον δικέφαλο μηριαίο και συνεχίζει τις θεραπείες.
Μέρος της προπόνησης του Παναθηναϊκού έβγαλαν οι Νίκος Παππάς και Γιόνας Ματσιούλις το Σάββατο. Εκτός παρέμεινε ο Ρόκο Λένι Ούκιτς που υπέστη θλάση στον δικέφαλο μηριαίο και συνεχίζει τις θεραπείες.
Ο Αργύρης Πεδουλάκης είδε τους Νίκο Παππά που έχει υποστεί κακώσεις συνδέσμων στο δεξί αγκώνα και Γιόνας Ματσιούλις να βγάζουν μέρος της προπόνησης, με τον δεύτερο να έχει πιθανότητες να συμπεριληφθεί στην αποστολή του Παναθηναϊκού.
Ο Ρόκο Λένι Ούκιτς παραμένει εκτός, λόγω του τραυματισμού του αφού συνέχισε τις θεραπείες μετά τη θλάση στον δικέφαλο μηριαίο που υπέστη.
Οι Πράσινοι θα μείνουν σε ξενοδοχείο την Κυριακή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το Παγκόσμιο Κύπελλο… ξεκινάει: Το βράδυ της Παρασκευής η κλήρωση του Μουντιάλ 2026
- Κακοκαιρία Byron: Υπερχείλισε ποταμός – Κινδύνευσαν τουρίστες και κάτοικοι στη Φοινικούντα
- Αγρότες: Χιλιάδες τρακτέρ στους δρόμους, «η πιο μεγάλη κινητοποίηση από το 2016» – Στα σκοινιά η κυβέρνηση
- 18 χρόνια και 1.297 αγώνες: Ο ΛεΜπρόν για πρώτη φορά μονοψήφιος από το 2007!
- Η Pantone κάνει μια εκπληκτική επιλογή για το χρώμα (μη χρώμα) της χρονιάς 2026 -«Η ιστορία από την αρχή»
- Σφυροκοπάει η κακοκαιρία Byron – Πού καταγράφονται τα μεγαλύτερα ύψη βροχής