Πήραν τα ντέρμπι οι Βολιώτες στην 6η αγωνιστική
Ο Ολυμπιακός Βόλου επικράτησε με 1-0 της Παναχαϊκής στην Πάτρα και η Νίκη Βόλου με 2-0 του Ηρακλή εντός έδρας για την 6η αγωνιστική της Football League που ολοκληρώθηκε με τις αναμετρήσεις της Δευτέρας.
Ο Ολυμπιακός Βόλου επικράτησε με 1-0 της Παναχαϊκής στην Πάτρα και η Νίκη Βόλου με 2-0 του Ηρακλή εντός έδρας για την 6η αγωνιστική της Football League που ολοκληρώθηκε με τις αναμετρήσεις της Δευτέρας.
Το ντέρμπι του Νότου, ανέμεσα στην Παναχαϊκή και τον Ολυμπιακό Βόλου κρίθηκε στο 87ο λεπτό με το γκολ του Ακόστα που έδωσε τη νίκη στους φιλοξενούμενους μετά τα δύο στραβοπατήματα με την Καλλιθέα και τα Χανιά.
Για τον Βόρειο όμιλο η αναμέτρηση της ημέρας έγινε στον Βόλο, όπου η Νίκη επικράτησε με 2-0 του Ηρακλή στο ντεμπούτο του Γκιγιέρμο Όγιος στον πάγκο του Γηραιού. Η Κέρκυρα από την άλλη πλευρά συνέχισε το σερί της και με έξι νίκες σε ισάριθμα ματς είναι στην κορυφή της βαθμολογίας.
Τα αποτελέσματα στους δύο ομίλους:
ΝΟΤΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Χανιά – Παναιγιάλειος 1-1
Φωστήρας – Καλλιθέα 0-0
Βύζας Μεγάρων – Ηρακλής Ψαχών 1-0
Παναχαϊκή – Ολυμπιακός Βόλου 0-1
ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Κέρκυρα – Αν. Καρδίτσας 3-0
Τύρναβος – Απόλλων Καλαμαριάς 0-2
Νίκη Βόλου – Ηρακλής 2-0
Εθνικός Γαζώρου – Πιερικός 0-0
Δείτε τη βαθμολογία
Πηγή: www.flnews.gr
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σομαλιλάνδη: Κατά της αναγνώρισής της η Ελλάδα στο ΣΑ του ΟΗΕ
- Ισραήλ: Δεκάδες μαχητικά παρήγγειλε η κυβέρνηση των ΗΠΑ στην Boeing για λογαριασμό της ισραηλινής αεροπορίας
- Παρά τις εντάσεις για τη Γροιλανδία, η Δανία θα αγοράσει στρατιωτικά αεροσκάφη από τις ΗΠΑ
- Ειρηνικός: 2 νεκροί σε νέο πλήγμα των ΗΠΑ κατά πλεούμενου σε διεθνή ύδατα
- Σομαλιλάνδη: Το Ισραήλ υπερασπίζεται στο ΣΑ του ΟΗΕ την απόφασή του να την αναγνωρίσει
- Ουκρανία: Τη συνέχιση παροχής στρατιωτικής στήριξης ενέκρινε η ιταλική κυβέρνηση
