Με 850 φίδια συγκατοικούσε ένας Νεοϋορκέζος
Παράνομη επιχείρηση είχε στήσει στο σπίτι του ένας Νεοϋορκέζος ο οποίος είχε στο γκαράζ του 850 φίδια, μεταξύ των οποίων και δύο πύθωνες Βιρμανίας 2 μέτρων. Ο Ρίτσαρντ Παρινέλο διατηρούσε ηλεκτρονική ιστοσελίδα που διαφήμιζε τη συλλογή του από πύθωνες και φίδια σφιγκτήρες, τα οποία πωλούσε τόσο εντός της χώρας όσο και στο εξωτερικό.
Παράνομη επιχείρηση είχε στήσει ένας Νεοϋρκεζος ο οποίος είχε στο σπίτι του 850 φίδια, μεταξύ των οποίων και δύο πύθωνες Βιρμανίας 2 μέτρων.
Ο Ρίτσαρντ Παρινέλο, που κρατούσε τα φίδια στο γκαράζ του σπιτιού του μέσα σε κλουβιά, είχε μία ηλεκτρονική ιστοσελίδα που διαφήμιζε τη συλλογή του από πύθωνες και φίδια σφιγκτήρες τα οποία πωλούσε τόσο εντός της χώρας όσο και στο εξωτερικό.
Οι πύθωνες Βιρμανίας είναι παράνομοι στη Νέα Υόρκη γι΄ αυτό και μεταφέρθηκαν σε άσυλο στη Μασαχουσέτη, ενώ τα υπόλοιπα φίδια παραμένουν ακόμη στο γκαράζ.
Ο Παρινέλο αντιμετωπίζει πολλαπλές κατηγορίες γιατί κατείχε παράνομα τους πύθωνες και γιατί λειτουργούσε την επιχείρησή του χωρίς άδεια.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Επίθεση στο Σίδνεϊ: Οι δυο δράστες ενήργησαν μόνοι, λέει η αρχηγός της ομοσπονδιακής αστυνομίας
- Ο συνασπισμός υπό τη Σαουδική Αραβία βομβάρδισε λιμάνι στην Υεμένη – Στόχος «φορτία όπλων από τα ΗΑΕ»
- Η επιστροφή των βαμπίρ: Αυτό είναι το κούρεμα – trend του 2026;
- Καιρός: Καταιγίδες την Τρίτη και «βουτιά» του υδράργυρου από Τετάρτη – Πότε θα χιονίσει στην Αττική
- Τα ακίνητα αποκτούν μοναδική ταυτότητα
- Βουνό οι υποχρεώσεις για φορολογούμενους και ασφαλισμένους




