Μπουλντόζες γκρέμισαν λάθος σπίτι στο Τέξας
Άναυδο έμεινε ένα ζευγάρι από το Τέξας, όταν γυρνώντας από τις διακοπές συνειδητοποίησε ότι το σπίτι τους είχε κυριολεκτικά εξαφανιστεί. Αιτία ήταν το μοιραίο λάθος που έκαναν τα μέλη ενός συνεργείου κατεδάφισης, που έδωσαν εντολή στις μπουλντόζες να γκρεμίσουν άλλο σπίτι, λόγω λανθασμένων υπολογισμών της πολεοδομίας.
Άναυδο έμεινε ένα ζευγάρι από το Τέξας, όταν γυρνώντας από τις διακοπές συνειδητοποίησε ότι το σπίτι τους είχε κυριολεκτικά εξαφανιστεί.
Αιτία ήταν το μοιραίο λάθος που έκαναν τα μέλη ενός συνεργείου κατεδάφισης, που έδωσαν εντολή στις μπουλντόζες να γκρεμίσουν άλλο σπίτι, λόγω λανθασμένων υπολογισμών της πολεοδομίας.
Το σπίτι χτίστηκε το 1951 και ανήκει στην οικογένεια του Ντέιβιντ Άντεργουντ εδώ και αρκετές δεκαετίες.
Οι ιδιοκτήτες του σπιτιού εμφανίστηκαν, πάντως, ψύχραιμοι, κατανοώντας το λάθος που έγινε. Θα λάβουν, μάλιστα, αποζημίωση από την πολεοδομία.
Το σπίτι που είναι αυθαίρετο και έπρεπε να κατεδαφιστεί παραμένει στη θέση του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σομαλιλάνδη: Οποιαδήποτε παρουσία του Ισραήλ θα θεωρηθεί στόχος, προειδοποιούν οι Χούθι
- Ισημερινός: Ενοπλοι σκότωσαν έξι ανθρώπους σε πλαζ, ανάμεσά τους κορίτσι 2 ετών
- Κόσοβο: Νίκη Κούρτι στις βουλευτικές εκλογές – Μεγάλες πιθανότητες σχηματισμού κυβέρνησης
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Νεύρα στο Αιγαίο
- Σίγουρος ο Κριστιάνο Ρονάλντο: «Αν δεν έχω τραυματισμούς, θα φτάσω σίγουρα τα 1.000 γκολ»
- Βρετανία: Καμία νέα γεώτρηση στη Βόρεια Θάλασσα – Ιστορική κατάρρευση για τη Βρετανία





