Δικαιώθηκε ο Δώνης στην πρoσφυγή του κατά του ΠΑΟΚ
Η επιτροπή επίλυσης οικονομικών διαφορών δικαίωσε σε α' βαθμό τον Γιώργο Δώνη και το επιτελείο του με τον ΠΑΟΚ, σε ό,τι αφορά τις αποζημιώσεις τους από τον δικέφαλο του βορρά. Ετσι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ καλείται να πληρώσει 800.000 ευρώ.
Η επιτροπή επίλυσης οικονομικών διαφορών δικαίωσε σε α’ βαθμό τον Γιώργο Δώνη και το επιτελείο του με τον ΠΑΟΚ, σε ό,τι αφορά τις αποζημιώσεις τους από τον δικέφαλο του βορρά.Ετσι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ καλείται να πληρώσει 800.000 ευρώ.
Η ΠΑΕ θα καταθέσει έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης και θα επιδιώξει να τη «ρίξει» στο δευτεροβάθμιο όργανο της ομοσπονδίας.
Να σημειωθεί πως η επιτροπή επίλυσης οικονομικών διαφορών δεν αναγνώρισε την τροποποίηση του συμβολαίου του Δώνη στη συνάντηση με τον Σαββίδη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Capital Clean Energy Carriers: Παρέλαβε το μεγαλύτερο στον κόσμο πλοίο μεταφοράς LCO2
- «Στόχοι του Παναθηναϊκού Γιαμπουσέλε και Χέις-Ντέιβις» (vids)
- Το Μεξικό εξελίσσεται σε σημαντικό προμηθευτή πετρελαίου για την Κούβα, λόγω εξελίξεων στη Βενεζουέλα
- «H οπτική επικοινωνία είναι λειτούργημα» – Ο Σλοβένος γραφίστας Tomato Košir και η αλήθεια της οργής
- Λαϊκές Αγορές: Επιστρέφουν την Παρασκευή στους πάγκους οι παραγωγοί – Αναστέλλονται οι απεργιακές κινητοποιήσεις
- Ηράκλειο: Προφυλακίστηκε η 54χρονη που έβαλε φωτιά σε σπίτι και προκάλεσε φθορές σε αυτοκίνητα




