Δικαιώθηκε ο Δώνης στην πρoσφυγή του κατά του ΠΑΟΚ
Η επιτροπή επίλυσης οικονομικών διαφορών δικαίωσε σε α' βαθμό τον Γιώργο Δώνη και το επιτελείο του με τον ΠΑΟΚ, σε ό,τι αφορά τις αποζημιώσεις τους από τον δικέφαλο του βορρά. Ετσι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ καλείται να πληρώσει 800.000 ευρώ.
Η επιτροπή επίλυσης οικονομικών διαφορών δικαίωσε σε α’ βαθμό τον Γιώργο Δώνη και το επιτελείο του με τον ΠΑΟΚ, σε ό,τι αφορά τις αποζημιώσεις τους από τον δικέφαλο του βορρά.Ετσι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ καλείται να πληρώσει 800.000 ευρώ.
Η ΠΑΕ θα καταθέσει έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης και θα επιδιώξει να τη «ρίξει» στο δευτεροβάθμιο όργανο της ομοσπονδίας.
Να σημειωθεί πως η επιτροπή επίλυσης οικονομικών διαφορών δεν αναγνώρισε την τροποποίηση του συμβολαίου του Δώνη στη συνάντηση με τον Σαββίδη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αυτός είναι ο διαιτητής του Ράγιο – ΑΕΚ
- Μετέωρα: Νεκρή γυναίκα μετά από πτώση
- Η Παπαστράτος επενδύει στους «Τεχνικούς του Αύριο»: Νέος κύκλος 35 προσλήψεων στο εργοστάσιο στον Ασπρόπυργο
- Δουδωνής για ΟΠΕΚΕΠΕ: Τα πρόσωπα πολλά, το χρώμα ένα – βαθύ γαλάζιο
- Ο Δήμος Πειραιά επιστρέφει περισσότερες από 100 νέες θέσεις στάθμευσης για τους δημότες
- Μαρινέλλα: Το MEGA αποτίει φόρο τιμής στη μεγάλη τραγουδίστρια



