«Τραχίνιες» του Σοφοκλή στους …συρμούς του ΗΣΑΠ την Τρίτη
Γεύση από Επίδαυρο θα πάρουν την Τρίτη οι επιβάτες του Ηλεκτρικού σε Μοναστηράκι, Θησείο και Πετράλωνα, όταν οι μουσικοί και μέλη του χορού της παράστασης «Τραχίνιες» του Σοφοκλή θα παρουσιάσουν αποσπάσματα στις αποβάθρες και τα βαγόνια του τρένου.
Γεύση από Επίδαυρο θα πάρουν την Τρίτη οι επιβάτες του Ηλεκτρικού σε Μοναστηράκι, Θησείο και Πετράλωνα, όταν οι μουσικοί και μέλη του χορού της παράστασης «Τραχίνιες» του Σοφοκλή θα παρουσιάσουν αποσπάσματα στις αποβάθρες και τα βαγόνια του τρένου.
Η πρωτοβουλία ανήκει στο Εθνικό Θέατρο σε συνεργασία με την εταιρεία Σταθερές Συγκοινωνίες (ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε.).
Σύμφωνα με Τα Νέα, τα μέλη του θιάσου θα επιβιβάζονται στους συρμούς του ηλεκτρικού σιδηρόδρομου για να δώσουν μια γεύση από την παράσταση στο σταθμό «Μοναστηράκι» (κεντρική είσοδος πλατείας Μοναστηρακίου, χώρος υποδοχής επιβατών) και στις αποβάθρες των σταθμών «Θησείο» και «Πετράλωνα» από τις 12 μ.μ. έως τη 1 μετά το μεσημέρι.
Η τραγωδία, με θέμα το απόλυτο πάθος της Διηάνειρας για τον Ηρακλή και τις ακραίες συνέπειές του, παρουσιάζεται στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου στις 9 και 10 Αυγούστου σε σκηνοθεσία Θωμά Μοσχόπουλου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Πουλακίδας έκανε career high στο NBA: Σκόραρε 28 πόντους με 8 τρίποντα στο τελευταίο ματς της σεζόν! (vid)
- Δύο νεκροί από ρωσική επίθεση στην Ουκρανία μετά τη λήξη της εκεχειρίας
- Οι γιοι του Μάικλ Τζάκσον, ο 24χρονος Μπίγκι και ο 29χρονος Πρινς, σε μια σπάνια κοινή εμφάνιση
- Σύρος: Εκτός κινδύνου ο 13χρονος μετά από δάγκωμα οχιάς
- Παναθηναϊκός: Ποια είναι τα σενάρια που στέλνουν τους Πράσινους στην εξάδα της Euroleague
- Θεσσαλονίκη: Πήγε να κλέψει φορτηγό και ο ιδιοκτήτης του επιτέθηκε με τσεκούρι


