Στα ημιτελικά του τουρνουά μπιτς βόλεϊ οι Αρβανίτη/Καραγκούνη
Στα ημιτελικά του τουρνουά μπιτς βόλεϊ των Μεσογειακών αγώνων της Μερσίνης προκρίθηκαν οι Βίκυ Αρβανίτη και Πέννυ Καραγκούνη. Το ελληνικό δίδυμο επικράτησε το πρωί μετά από συναρπαστικό αγώνα των Κύπριων Αγγελοπούλου/Κωνσταντίνου με 2-0 σετ (21-16, 33-31) και εξασφάλισε θέση στην τετράδα. Στις 3:30 μ.μ. η εθνική ομάδα θα αντιμετωπίσει τις Ιταλίδες Τζιόρια/Τζιομπίνι διεκδικώντας την πρόκριση στον τελικό.
Στα ημιτελικά του τουρνουά μπιτς βόλεϊ των Μεσογειακών αγώνων της Μερσίνης προκρίθηκαν οι Βίκυ Αρβανίτη και Πέννυ Καραγκούνη.
Το ελληνικό δίδυμο επικράτησε το πρωί μετά από συναρπαστικό αγώνα των Κύπριων Αγγελοπούλου/Κωνσταντίνου με 2-0 σετ (21-16, 33-31) και εξασφάλισε θέση στην τετράδα.
Στις 3:30 μ.μ. η εθνική ομάδα θα αντιμετωπίσει τις Ιταλίδες Τζιόρια/Τζιομπίνι διεκδικώντας την πρόκριση στον τελικό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (22/1): «Δράση» σε Europa League και «αιώνιους» στη Euroleague
- Το δίλημμα που θέτει ο Τραμπ με το Συμβούλιο Ειρήνης σε ένα τοξικό γεωπολιτικό περιβάλλον
- Μινεσότα: Η ICE συνέλαβε 5χρονο αγοράκι που επέστρεφε από το νηπιαγωγείο
- «MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ»: Η μεγάλη δημοσκόπηση της Metron Analysis απόψε στις 19.45
- Την θλίψη τους για τον άδικο χαμό του λιμενικού εξέφρασαν ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και ο Δήμαρχος Β. Κυνουρίας
- Καραμανλής – Σαμαράς στην Καλαμάτα: Μια συνύπαρξη με ιδιαίτερη σημειολογία
- Κατάσκοποι σε 4 τροχούς – Είναι τα κινεζικά οχήματα κίνδυνος για την εθνική ασφάλεια;
- «Η κατάσταση σε πολλούς δρόμους της Άνω Γλυφάδας» είναι δύσκολη λέει ο δήμαρχος – Τι είπε για το θάνατος της 56χρονης
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 22.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/josh-gordon-h8Od9ze-0o-unsplash-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442