Το ακριβότερο κρεβάτι του κόσμου κοστίζει 175.000 δολάρια
Είναι το πιο ακριβό κρεβάτι του κόσμου, αφού κοστίζει 175.000 δολάρια και λανσάρεται από την βρετανική εταιρεία Savoir Beds. Κάθε κρεβάτι είναι χειροποίητο και έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει με τις σωματικές διαστάσεις του κάθε πελάτη, ενώ χρειάζεται 700 ώρες για να φτιαχτεί. Η εταιρεία σχεδιάζει να δημιουργήσει μόνο 60 κομμάτια προς την τιμήν της 60ής επετείου από τη στέψη της Βασίλισσας Ελισάβετ Β'.
Είναι το πιο ακριβό κρεβάτι του κόσμου, αφού κοστίζει 175.000 δολάρια και λανσάρεται από την βρετανική εταιρεία Savoir Beds.
Κάθε κρεβάτι είναι χειροποίητο και έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει με τις σωματικές διαστάσεις του κάθε πελάτη, ενώ χρειάζεται 700 ώρες για να φτιαχτεί.
Η εταιρεία σχεδιάζει να δημιουργήσει μόνο 60 κομμάτια προς την τιμήν της 60ής επετείου από τη στέψη της Βασίλισσας Ελισάβετ Β’.
Το στρώμα του είναι γεμισμένο με ειδικό μαλλί από τη Μογγολία και την Λατινική Αμερική και ξανθά μαλλιά από ουρά αλόγου.
«Οι πελάτες μας δεν θέλουμε να νιώθουν ότι είναι ξαπλωμένοι σε κρεβάτι, αλλά ότι αιωρούνται πάνω σε ένα σύννεφο» λέει ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας.
Η πρώτη παραγγελία έχει ήδη γίνει και έρχεται από έναν πελάτη από την Κίνα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Εκτέλεση στην Καισαριανή: Φως στα… μυστικά των δημοπρασιών
- Το Ιράν ορκίζεται «την πιο καταστροφική επιχείρηση στην ιστορία των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας»
- Ιράν: Ο Τραμπ δήλωσε μετά την επίσημη ανακοίνωση του θανάτου του Χαμενεΐ «πως υπάρχουν καλοί υποψήφιοι»
- Οι τελευταίες στιγμές του Αλί Χαμενεΐ σύμφωνα με την Ιρανική τηλεόραση
- Ο ρόλος του φόβου στην πολιτική
- Έντονος διάλογος του πρέσβη των ΗΠΑ με τον Ιρανό στον ΟΗΕ: «Να είστε ευγενής» – «Το καθεστώς σας σκοτώνει χιλιάδες»




