Την Παρασκευή στην Κρήτη ο Γκαλέτι για τον ΟΦΗ
Πολύ κοντά σε συμφωνία με τον ΟΦΗ βρίσκεται ο Λουτσιάνο Γκαλέτι που αναμένεται στο Ηράκλειο την προσεχή Παρασκευή για να ολοκληρώσει το οικονομικό κομμάτι της μεταγραφής του στους Κρητικούς. Όμως η ενίσχυση για την ομάδα του Ηρακλείου δεν τελειώνει εκεί αφού την Τρίτη ανακοινώθηκε η απόκτηση του 27χρονου κεντρικού αμυντικού Θοδωρή Τριποτσέρη.
Πολύ κοντά σε συμφωνία με τον ΟΦΗ βρίσκεται ο Λουτσιάνο Γκαλέτι που αναμένεται στο Ηράκλειο την προσεχή Παρασκευή για να ολοκληρώσει το οικονομικό κομμάτι της μεταγραφής του στους Κρητικούς.
Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού που βρισκόταν σε ποδοσφαιρική απραξία για 3 χρόνια λόγω προβλήματος στο νεφρό, μετά την επιτυχημένη μεταμόσχευση στην οποία υποβλήθηκε πριν από περίπου έναν χρόνο, επιστρέφει και πάλι στο Ελληνικό πρωτάθλημα για χάρη του ΟΦΗ.
Τριποτσέρης διετίας
Εν τω μεταξύ, τη δεύτερη μεταγραφή τους πραγματοποίησαν οι Κρητικοί, αφού έφτασαν σε συμφωνία με τον 27 κεντρικό αμυντικό Θοδωρή Τριποτσέρη για συμβόλαιο δύο χρόνων.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ ΟΦΗ ανακοινώνει την απόκτηση του Θοδωρή Τριποτσέρη για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο Τριποτσέρης είναι 27 ετών (4 Μαρτίου 1986), έχει 7 συμμετοχές και ένα γκολ με την Εθνική Ελπίδων, ενώ συνολικά σε Α’ – Β’ Εθνική αλλά και στην Κύπρο έχει 148 συμμετοχές».
Ο παίκτης κατά την άφιξη του στο Ηράκλειο είπε: «Είναι μεγάλη τιμή για μένα που ανήκω στην οικογένεια του ΟΦΗ. Έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα με τεράστια ιστορία και καταπληκτικό κόσμο και θα κάνω τα πάντα για να φανώ αντάξιος των προσδοκιών τους».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πού βρίσκονται οι καταδικασμένοι της 17Ν σήμερα;
- Πόλεμος, φόβος και ελίτ σε αναβρασμό: Οι υπόγειες ρωγμές του καθεστώτος Πούτιν
- Αυξάνονται οι φωνές στη Fed για αύξηση επιτοκίων
- Περισσότερες από 410 συλλήψεις στη Γαλλία, οι 283 στο Παρίσι κατά τη διάρκεια σοβαρών επεισοδίων [βίντεο]
- Οι Ορέσνικ «δεν είναι τελευταίας τεχνολογίας», λένε Ουκρανοί εμπειρογνώμονες – Τι τους τρομάζει
- Μετεωρίτης εξερράγη στα ανοικτά των ακτών της Μασαχουσέτης, τρομάζοντας τις ΗΠΑ

