Σκεπασμένος με την γαλανόλευκη ταξίδεψε για την τελευταία του κατοικία ο Ανδρέας Κιλιγκαρίδης.
Πλήθος κόσμου βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο Ωραιόκαστρο για να πει το τελευταίο αντίο στον Έλληνα πρωταθλητή στο κανόε καγιάκ που έφυγε από τη ζωή την προηγούμενη εβδομάδα, στις 12 Ιουνίου, στην Πολωνία οπού βρίσκονταν για αγώνες χτυπημένος από καλπάζουσσα λευχαιμία.
Μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν ο υφυπουργός αρμόδιος για τα θέματα αθλητισμού Γ. Ιωναννίδης αλλά και συναθλητές και συναθλήτριες του εκλιπόντος από την Εθνική ομάδα
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
LIVE: Ολυμπιακός – Μύκονος Betsson. Παρακολουθήστε live στις 13:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Μύκονος Betsson για την 24η αγωνιστική της Stoiximan GBL. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.