Στην αναμονή ο Ολυμπιακός για τον Βερδού
Στην αναμονή είναι ο Ολυμπιακός στην υπόθεση με τον Ζοάν Βερδού, καθώς έχει καυταθέσει πρόταση αλλά οι απαιτήσεις του Ισπανού είναι ιδιαίτερα υψηλές. Οι καταλανοί αντιπρότειναν τριετή συνεργασία και ελαφρώς αυξημένες απολαβές σε σχέση με τις τωρινές του (1 εκατ. ευρώ), ήτοι 1,1 εκατ. ευρώ, ωστόσο απορρίφθηκε η προσφορά τους.
Στην αναμονή είναι ο Ολυμπιακός στην υπόθεση με τον Ζοάν Βερδού, καθώς έχει καυταθέσει πρόταση αλλά οι απαιτήσεις του Ισπανού είναι ιδιαίτερα υψηλές.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα Goal, ανθρωπος που βρίσκεται κοντά στον παίκτη αποκάλυψε ότι ο Βερδού ζήτησε στις διαπραγματεύσεις με την Εσπανιόλ τετραετές συμβόλαιο και 1,5 εκατ. ευρώ τον χρόνο.
Οι καταλανοί αντιπρότειναν τριετή συνεργασία και ελαφρώς αυξημένες απολαβές σε σχέση με τις τωρινές του (1 εκατ. ευρώ), ήτοι 1,1 εκατ. ευρώ, ωστόσο απορρίφθηκε η προσφορά τους.
Ετσι στον Ολυμπιακό κρατάνε χαμηλούς τόνους για τη συγκεκριμένη υπόθεση, την οποία πάντως θα δουλέψουν σκληρά για να της δώσουν θετική έκβαση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Στάρμερ: Δεν θα υποχωρήσουμε στις πιέσεις των ΗΠΑ, δεν θα συρθούμε στον πόλεμο
- LIVE: ΠΑΟΚ – Άρης Betsson
- «Οι γάτες είναι φυσικοί γιόγκι. Μπαίνουν σε καταστάσεις έκστασης με το βλέμμα στο άπειρο»
- Σαράντα πλοία με φιλοπαλαιστίνιους ακτιβιστές απέπλευσαν από τη Βαρκελώνη για τη Γάζα
- «Ρώσοι χάκερ» παραβίασαν λογαριασμούς email του ΓΕΕΘΑ
- Νέο σκάνδαλο με ΟΠΕΚΕΠΕ – Εγκλειστος στις φυλακές έκοβε εικονικά τιμολόγια για αγροτικές επιδοτήσεις
