Χωρίς Φυτανίδη και Καραγκούνη ο Ατρόμητος
Με μοναδικούς απόντες τους τιμωρημένους Φυτανίδη και Καραγκούνη θα αγωνιστεί την Τετάρτη ο Ατόμητος απέναντι στον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ. Μετά την προπόνηση της Τρίτης, ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Παράσχος ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας.
Με μοναδικούς απόντες τους τιμωρημένους Φυτανίδη και Καραγκούνη θα αγωνιστεί την Τετάρτη ο Ατόμητος απέναντι στον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ.
Μετά την προπόνηση της Τρίτης, ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Παράσχος ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας.
Αναλυτικά οι 19 παίκτες της αποστολής του Ατρόμητου: Ράντμαν, Μανόλο, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Νάστος, Λαζαρίδης, Ταυλαρίδης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Μπάλλας, Ουντόζι, Ναπολεόνι, Καραμάνος, Καλλέργης, Κούτσι, Σουμπίνιο, Γκαρσία, Φάμπιο, Μπρίτο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αρχεία Έπσταϊν: Αρχίζουν έρευνες στη Βρετανία – Τι ακριβώς περιμένουν στις ΗΠΑ;
- Η μακροχρόνια σχέση «σκοτώνει» τον έρωτα;
- Εθισμένο στη Μετανάστευση το Λονδίνο: σωσίβιο για την οικονομία ή βόμβα για το μέλλον;
- Γροιλανδία, η επιστροφή – Τα ηγεμονικά σχέδια του Τραμπ μπαίνουν σε νέα φάση
- Δημογραφικό: Η Ελλάδα γερνάει και ερημοποιείται
- Φραντσέσκο Σαρατσένο: Η Ιταλία είναι ο μεγάλος ασθενής της Ευρώπης, αλλά όχι λόγω χρέους





