Μαθητής δημοτικού απεβλήθη επειδή απείλησε με μολύβι συμμαθητή του
Σχολείο στο Σάφολκ των ΗΠΑ αποφάσισε να αποβάλει δύο μαθητές δημοτικού, επειδή κρατούσαν μολύβια, και προσποιούμενοι ότι είναι όπλα... έβγαζαν πολεμικούς ήχους. Ενώ η υστερία στα αμερικανικά σχολεία έχει χτυπήσει κόκκινο μετά το μακελειό στο Νιουτάουν, το σχολείο, το οποίο ακολουθεί πολιτική «μηδενικής ανοχής» όσον αφορά τα όπλα, αποφάσισε την αποβολή των δύο μαθητών.
Σχολείο στο Σάφολκ των ΗΠΑ αποφάσισε να αποβάλει δύο μαθητές δημοτικού, επειδή κρατούσαν μολύβια, και προσποιούμενοι ότι είναι όπλα… έβγαζαν πολεμικούς ήχους.
Η υστερία στα αμερικανικά σχολεία φαίνεται ότι έχει χτυπήσει «κόκκινο» μετά το μακελειό στο Νιουτάουν των ΗΠΑ.
Το… έγκλημα του 7χρονου Κρίστοφερ Μάρσαλ ήταν ότι αποφάσισε να παίξει με έναν συμμαθητή του.
Έστρεψαν ο ένας στον άλλο τα μολύβια τους και φώναξαν «bang bang».
Ο δάσκαλος τους είδε και τους ζήτησε να πάψουν να προσποιούνται ότι τα μολύβια είναι όπλα. Στη συνέχεια τους έδειξε την πόρτα της εξόδου.
«Όταν τον ρώτησα, μου είπε: Ήμουν πεζοναύτης και ο άλλος ήταν ο κακός» είπε ο Πολ Μάρσαλ, πατέρας του Κρίστοφερ. «Είναι τόσο απλό».
Ο Πολ Μάρσαλ, ο οποίος υπήρξε πεζοναύτης, θεωρεί ότι το σχολείο αντέδρασε υπερβολικά.
Από την πλευρά της, εκπρόσωπος του σχολείου είπε: «Ένα μολύβι είναι όπλο όταν στρέφεται κατά κάποιου με απειλητικό τρόπο και δημιουργούνται ήχοι όπλων».
Το σχολείο ακολουθεί πολιτική «μηδενικής ανοχής» όσον αφορά τα όπλα. Τόσο ο Κρίστοφερ, όσο και ο συμμαθητής του αποβλήθηκαν για δύο ημέρες.
Τον Μάρτιο ένας 7χρονος μαθητής αποβλήθηκε από σχολείο στο Μέριλαντ των ΗΠΑ επειδή προέταξε εναντίον των συμμαθητών του μία τάρτα -με γεύση φράουλα- στην οποία είχε δώσει το σχήμα όπλου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πέιν: «Η Παρτιζάν μου έδωσε μια ευκαιρία – Μίλησα με τον Ουάσινγκτον πριν έρθω»
- Ρωσία: Γιατί η Μόσχα είναι απίθανο να αποδεχτεί το σχέδιο Ουάσινγκτον – Κιέβου για τον τερματισμό του πολέμου
- Λέρος: Ισχυρή χαλαζόπτωση στο νησί – Το «έστρωσε» ανήμερα των Χριστουγέννων
- Μυστήριο περιστατικό στο Λιχτενστάιν: Τέσσερα μέλη της ίδιας οικογένειας βρέθηκαν νεκρά – Ερευνώνται τα αίτια
- Πρωτιά της Κρήτης στις διεθνείς αεροπορικές αφίξεις το 2025
- Άι Βασίλης από τα Temu – Γιατί ο «ανένδοτος» της ΕΕ κατά των εισαγωγών από κινέζικες πλατφόρμες μπάζει νερά







