Τα μιούζικαλ «Kinky Boots» και «Ματίλντα» υποψήφια για τα βραβεία Tony
Τα δημοφιλή μιούζικαλ «Kinky Boots» και «Ματίλντα» κατακτούν τις πρώτες θέσεις στις υποψηφιότητες των βραβείων Tony για το 2013, που θα απονεμηθούν στις 9 Ιουνίου. Το «Kinky Boots» απέσπασε 13 υποψηφιότητες, ενώ το δημοφιλές παιδικό παραμύθι του Ρόαλντ Νταλ, «Ματίλντα», απέσπασε 12. Βραβείο καλύτερου ηθοποιού διεκδικεί και ο Τομ Χανκς που πρωταγωνίστησε στο κύκνειο άσμα της Νόρα Έφρον.
Τα δημοφιλή μιούζικαλ «Kinky Boots» και «Ματίλντα» κατακτούν τις πρώτες θέσεις στις υποψηφιότητες των βραβείων Tony για το 2013, που θα απονεμηθούν στις 9 Ιουνίου.
Το «Kinky Boots», που κέρδισε 13 υποψηφιότητες, έχει στο επίκεντρο ένα εργοστάσιο παπουτσιών που επεκτείνεται στην παραγωγή φετιχιστικών παπουτσιών. Πρωταγωνιστές ο Μπίλυ Πόρτερ και ο Σταρκ Σαντς, αμφότεροι υποψήφιοι.
Ακόμη, υποψήφια για βραβείο είναι η μουσική επένδυση της Σίντι Λόπερ.
Όσο για το δημοφιλές παιδικό παραμύθι του Ρόαλντ Νταλ, «Ματίλντα», που απέσπασε διθυραμβικές κριτικές στις ΗΠΑ, είναι και αυτό ψηλά στον κατάλογο των υποψηφιοτήτων με 12.
Ο Τιμ Μίντσιν είναι υποψήφιος για τη μουσική επένδυση στο μιούζικαλ.
Την πρώτη του υποψηφιότητα για τα βραβεία Tony απέσπασε ο Τομ Χανκς για το ντεμπούτο του στο θεατρικό έργο της Νόρα Έφρον, «Lucky Guy».
Η βραβευμένη αμερικανή σεναριογράφος αποσπά για το εν λόγω έργο μια μετά θάνατον υποψηφιότητα καλύτερου έργου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συναγερμός για πλημμύρες στην περιοχή του Διδυμότειχου – Υπερχείλισαν τα φράγματα της Βουλγαρίας
- Δένδιας: Στόχος οι συνεργασίες του ινδικού αμυντικού οικοσυστήματος με το ελληνικό – Τι είπε για ΝΑΤΟ και Ευρώπη
- Βόλφσμπουργκ – Ντόρτμουντ 1-2: Μεγάλη νίκη για τους Βεστφαλούς, παρά το γκολ του Κουλιεράκη
- Λίμνη Μόρνου: Θεαματική άνοδος της στάθμης του νερού από τις βροχοπτώσεις
- Ίταλια: Άγρια δολοφονία 17χρονης – Ομολόγησε ο 20χρονος φίλος της
- Σπουδαία κίνηση: Ο Κουλιεράκης σκόραρε κι αφιέρωσε το γκολ στους αδικοχαμένους φίλους του ΠΑΟΚ (vid)


