Χωρίς προβλήματα πετάει για την πρόκριση ο Παναθηναϊκός
Πλήρης θα αναχωρήσει το πρωί της Τετάρτης για την Βαρκελώνη ο Παναθηναϊκός για να διεκδικήσει την Πέμπτη στον 5ο αγώνα με την Μπαρτσελόνα το εισιτήριο για το Final 4 του Λονδίνου. Οι Λάσμε και Γκιστ ξεπέρασαν τις μικροενοχλήσεις που είχαν, προπονήθηκαν κανονικά την Τρίτη και έτσι ο Αργύρης Πεδουλάκης μπορεί να υπολογίζει κανονικά στις υπηρεσίες τους.
Πλήρης θα αναχωρήσει το πρωί της Τετάρτης για την Βαρκελώνη ο Παναθηναϊκός για να διεκδικήσει την Πέμπτη στον 5ο αγώνα με την Μπαρτσελόνα το εισιτήριο για το Final 4 του Λονδίνου.
Οι Λάσμε και Γκιστ ξεπέρασαν τις μικροενοχλήσεις που είχαν, προπονήθηκαν κανονικά την Τρίτη και έτσι ο Αργύρης Πεδουλάκης μπορεί να υπολογίζει κανονικά στις υπηρεσίες τους.
Έτσι, ο Παναθηναϊκός αναχωρεί για την Ισπανία το πρωί της Τετάρτης (11:30), όντας… υπερπλήρης, αφού θα ταξιδέψει συνοδεία και περίπου 100 φίλων του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Θάντερ – Σπερς 127-114: Νίκησαν οι πρωταθλητές και είναι ένα βήμα από τους τελικούς του NBA (vids)
- Άνδρος: Το νησί που ξεχωρίζει για την ηρεμία και την αυθεντικότητά του σε αφιέρωμα των βρετανικών Times
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Από την Κρήτη στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία οι 22 συλληφθέντες για τις παράνομες επιδοτήσεις
- 12 μυστικά για την επιτυχία στις πανελλήνιες από το ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ
- Η Miele στο Messinia Challenge 2026: Η τέχνη του «Ευ Ζην» μεταφέρεται από τον αθλητισμό στην κουζίνα
- Στο μυαλό του Ντέιβιντ Λιν – Κλασικές ταινίες, εκατοντάδες ερωμένες και ηθοποιοί που δεν τον άντεχαν


