Στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης του Ολυμπιακού ο Ιμπαγάσα
Με τον Αριέλ Ιμπαγάσα να ακολουθεί -για πρώτη φορά μετά από καιρό- το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης, συνεχίστηκε σήμερα, Tετάρτη, στις εγκαταστάσεις του Ρέντη η προετοιμασία του Ολυμπιακού.
Με τον Αριέλ Ιμπαγάσα να ακολουθεί -για πρώτη φορά μετά από καιρό- το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης, συνεχίστηκε σήμερα, Tετάρτη, στις εγκαταστάσεις του Ρέντη η προετοιμασία του Ολυμπιακού.
Ο πολύπειρος μέσος έχει μπει στην τελική ευθεία για την επιστροφή του στην ενεργό δράση, αλλά θεωρείται πολύ δύσκολο να συμπεριληφθεί στα πλάνα του Μίτσελ για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Πλατανιά, αφού ελλοχεύει ο κίνδυνος υποτροπής.
Ο Μανιάτης αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις στον δεξιό προσαγωγό και προφυλάχθηκε, ενώ στη διάρκεια της προπόνησης αποχώρησε ο Μέγιερι, επειδή ένιωσε τράβηγμα στη μέση. Η κατάσταση των δύο παικτών δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία και αύριο αναμένεται να προπονηθούν κανονικά. Το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος ακολούθησε και ο Αμπντούν, που έπαιξε και στο δίτερμα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μόναχο: Με Μαροζάν στον πρώτο γύρο ο Τσιτσιπάς
- Ευγενία Σαμαρά: Το μαγευτικό ταξίδι της στην Ισλανδία
- LIVE: Μπρέντφορντ – Έβερτον
- Μητσοτάκης: Το φως κερδίζει το σκοτάδι – Θα ξεπεράσουμε τις δυσκολίες με τη συνοχή της κοινωνίας μας
- LIVE: Μπέρνλι – Μπράιτον
- Θεσσαλονίκη: Έξι συλλήψεις για κλοπές μέσα σε 24 ώρες
