Ο Αλαφούζος πάει Παιανία για τόνωση ηθικού
Ο Γιάννης Βονόρτας επελέγη να καθίσει στον πάγκο του Παναθηναϊκού ως το τέλος της σεζόν, καθώς γνωρίζει την ομάδα καλά από τη θητεία του ως συνεργάτης του Χουάν Ραμόν Ρότσα. Ο Γιάννης Αλαφούζος του ζήτησε στα εναπομείναντα ματς να παρουσιάσει η ομάδα μία αξιοπρεπή εικόνα. Παράλληλα, σήμερα, Δευτέρα, ο πρόεδρος των «πρασίνων» θα περάσει από την Παιανία για να μιλήσει στους παίκτες για την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία και να τους δώσει το σύνθημα για τη συνέχεια.
Ο Γιάννης Βονόρτας επελέγη να καθίσει στον πάγκο του Παναθηναϊκού ως το τέλος της σεζόν, καθώς γνωρίζει την ομάδα καλά από τη θητεία του ως συνεργάτης του Χουάν Ραμόν Ρότσα. Ο Γιάννης Αλαφούζος του ζήτησε στα εναπομείναντα ματς να παρουσιάσει η ομάδα μία αξιοπρεπή εικόνα.
Από εκεί και πέρα ο στόχος των πλέι οφ έχει μετριαστεί ακόμα και με την έκτη θέση, που μπορεί να οδηγήσει στο Europa League εφόσον ο ΠΑΣ Γιάννινα τερματίσει πέμπτος και δεν πάρει αδειοδότηση (μετά τα play offs).
Παράλληλα, ζήτησε στον προπονητή να δώσει ευκαιρίες σε νέα παιδιά. Σήμερα, Δευτέρα, ο Γιάννης Αλαφούζος θα περάσει από την Παιανία για να μιλήσει στους παίκτες για την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία και να τους δώσει το σύνθημα για τη συνέχεια.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ πήρε σαφή θέση υπέρ τους μετά τις δηλώσεις του Φάμπρι και περιμένει να παρουσιάσουν το καλύτερο δυνατό πρόσωπο στα παιχνίδια που απομένουν.
Στα αγωνιστικά χωρίς τους τιμωρημένους Σο και Μπουμσόνγκ θα παίξει ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Πανιώνιο την προσεχή Κυριακή στο ΟΑΚΑ. Σήμερα θα εκτιμηθεί η κατάσταση του Τοτσέ που αποχώρησε τραυματίας από το ματς με τον Πλατανιά. Αναμένεται να επανέλθουν οι Σεϊταρίδης και Πίντο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Στέγαση: Συνεχίζεται η ασφυξία – Πάνω από το ιστορικό υψηλό του 2008 οι τιμές – Οι περιοχές που «καίνε»
- Ποια είναι τα μπαζωμένα ρέματα που πλημμυρίζουν την Αθήνα
- Η κυβέρνηση απειλεί τους αγρότες με διώξεις περί «εγκληματικής οργάνωσης» και στοχοποιεί το λαϊκό κίνημα
- ΕΣΔΑ: Ο Στάρμερ καλεί την Ευρώπη να περιορίσει τα δικαιώματα των μεταναστών για να… αντιμετωπίσει την ακροδεξιά
- Νέα στοιχεία για το πόρισμα που «αποσύνδεσε» ΕΥΠ και Predator
- Η Γερμανία στρέφεται στη Vaca Muerta




