Τετράχρονος έπεσε από τον τρίτο όροφο και γλίτωσε μόνο με γρατζουνιές
Τύχη βουνό είχε ένα τετράχρονο αγόρι που έπεσε από το παράθυρο του τρίτου ορόφου και γλίτωσε μόνο με μερικές γρατζουνιές. Ο μικρός Ντίλαν είχε «κρεμαστεί» στο παράθυρο, για να μιλήσει με έναν φίλο του που μένει στο σπίτι του δευτέρου ορόφου. Το αγόρι έσκυψε τόσο πολύ που τελικά έπεσε και προσγειώθηκε στο έδαφος.
Τύχη βουνό είχε ένα τετράχρονο αγόρι που έπεσε από το παράθυρο του τρίτου ορόφου και γλίτωσε μόνο με μερικές γρατζουνιές.
Ο μικρός Ντίλαν είχε «κρεμαστεί» στο παράθυρο για να μιλήσει με ένα φίλο του που μένει στο σπίτι του δευτέρου ορόφου. Το αγόρι έσκυψε τόσο πολύ που τελικά έπεσε και προσγειώθηκε στο έδαφος.
«Ήμουν τρομοκρατημένη. Δεν ήξερα τι θα έβλεπα όταν έβγαινα έξω» είπε η μητέρα του, η οποία λίγο πριν την πτώση του μικρού είχε τοποθετήσει τον καναπέ κάτω από το παράθυρο για να καθαρίσει το χαλί, με αποτέλεσμα ο τετράχρονος να καταφέρει να το προσεγγίσει εύκολα.
«Έπεσα πολύ, πολύ κάτω» είπε ο Ντίλαν, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό.
Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου απλά του φόρεσαν ένα κολάρο στο λαιμό. Έμεινε μέσα εκεί για περίπου 20 ώρες για να εξεταστεί και τελικά πήρε εξιτήριο, όταν διαπιστώθηκε ότι το μόνο που είχε είναι μερικές γρατζουνιές και μελανιές.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Reuters
- Ιράν: Χάος στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι – Κόσμος τρέχει πανικόβλητος
- Έκτακτη σύσκεψη στο υπουργείο Άμυνας για τις εξελίξεις στην Μέση Ανατολή
- Η La Liga κυριαρχεί στην παραγωγή ταλέντων με αξία 1,477 δισ. ευρώ
- Η αληθινή ιστορία πίσω από τον περίφημο καβγά του JFK Jr. και της Κάρολιν Μπεσέτ σε πάρκο της ΝΥ
- Η κάθοδος στην άβυσσο
- Snoop Dogg και Σουόνσι: Η πιο απρόσμενη σύμπραξη στο σύγχρονο ποδόσφαιρο




