Εισιτήρια με «τεσσάρες» για Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι
Η Τσέλσι επιβλήθηκε με 4-0 την Μπρέντφορντ στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και προκρίθηκε στους «16» του FA Cup. Στην οκτάδα προκρίθηκε ήδη η Μάντσεστερ Σίτι μετά την «τεσσάρα» της επί της Λιντς. Ενα πολύ δυνατό ζευγάρι - υπό προϋποθέσεις - ανέδειξε η κληρωτίδα της FA στους προημιτελικούς του κυπέλλου Αγγλίας.
Η Τσέλσι επιβλήθηκε με 4-0 την Μπρέντφορντ στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και προκρίθηκε στους «16» του FA Cup.
Οι «μπλε» θα αντιμετωπίσουν την Μίντλεσμπρο στο «Ρίβερσαϊντ» στις 27 Φεβρουαρίου για μία θέση στα προημιτελικά.
Στην οκτάδα προκρίθηκε ήδη η Μάντσεστερ Σίτι μετά την «τεσσάρα» της επί της Λιντς.
Η Γουίγκαν πέρασε από την έδρα της Χάντερσφιλντ με 4-1, χάρη στα τέρματα των ΜακΜάναμαν (31′), Κονέ (40′, 89′) και ΜακΆρθουρ (56′), ενώ στο 62′ ο Νόβακ είχε μειώσει προσωρινά για τους γηπεδούχους.
Τα ζευγάρια των προημιτελικών
Ενα πολύ δυνατό ζευγάρι – υπό προϋποθέσεις – ανέδειξε η κληρωτίδα της FA στους προημιτελικούς του κυπέλλου Αγγλίας. Υπάρχει πιθανότητα για μία κόντρα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Τσέλσι στο «Ολντ Τράφορντ», εφόσον οι «κόκκινοι διάβολοι» ξεπεράσουν το εμπόδιο της Ρέντινγκ και οι “μπλε” το αντίστοιχο της Μίντλεσμπρο. Από εκεί και πέρα, η τύχη χαμογέλασε στη Μάντσεστερ Σίτι που θα υποδεχθεί τη Μπάρνσλεϊ, ενώ στους «4» θα περάσει και μία ομάδα της Τσάμπιονσιπ, είτε η Μπλάκμπερν, είτε η Μίλγουολ.
Η κλήρωση των προημιτελικών (9 και 10 Μαρτίου):
Ολνταμ ή Εβερτον-Γουϊγκαν
Μάντσεστερ Σίτι-Μπάρνσλεϊ
Μάντσεστερ Γ. ή Ρέντινγκ-Μίντλεσμπρο ή Τσέλσι
Μίλγουλ-Μπλάκμπερν
Τα αποτελέσματα
4ος γύρος
Κυριακή
Επαναληπτικός
Τσέλσι – Μπρέντφορντ 4-0 (55′ Μάτα, 68′ Οσκάρ, 71′ Λάμπαρντ, 81′ Τέρι)
5ος γύρος
Σάββατο
Λούτον – Μίλγουολ 0-3
Μίλτον Κέινς Ντονς – Μπάρνσλεϊ 1-3
Άρσεναλ – Μπλάκμπερν 0-1 (72′ Καζίμ-Ρίτσαρντς)
Όλνταμ – Έβερτον 2-2 (13′ Ομπίτα, 95′ Ματ Σμιθ – 24′ Ανιτσέμπε, 48′ Τζαγκιέλκα)
Κυριακή
Μάντσεστερ Σίτι – Λιντς 4-0 (5′ Γιαγιά Τουρέ, 16′ πέν. και 74′ Αγκουέρο, 52′ Τέβες)
Χάντερσφιλντ – Γουίγκαν 1-4 (62′ N;obak – 31′ ΜακΜάναμαν, 40′, 89′ Κονέ56′ ΜακΆρθουρ)
Δευτέρα
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Ρέντινγκ (22:00)
27/02
Μίντλεσμπρο – Τσέλσι (21:45)
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΕΚΠΑ: Ανάμνηση νόστιμη και ευχάριστη
- Λέσβος: Κτηνοτρόφοι απέκλεισαν ξανά το λιμάνι της Μυτιλήνης – Ο λόγος που διαμαρτύρονται
- Με προβλήματα η επιστροφή των τελευταίων εκδρομέων του Πάσχα – Πού καταγράφεται μποτιλιάρισμα
- Τοξικό αφεντικό: Τι είναι η «σκοτεινή ηγεσία» και πώς να την αποφύγετε
- Τι σημαίνει να είσαι καλά; Μελέτη αναγνωρίζει τις προϋποθέσεις για ψυχική υγεία
- Αποκάλυψη του πρώην GM της Αρμάνι Μιλάνο: «Είχαμε συμφωνήσει με Ντόρσεϊ και Μιλουτίνοφ»





