Φοιτήτρια μήνυσε καθηγητή για διαφυγόντα κέρδη, λόγω κακού βαθμού στο πτυχίο
Μια φοιτήτρια στις ΗΠΑ αποφάσισε να μηνύσει τον καθηγητή που της έβαλε κακό βαθμό, θεωρώντας ότι αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να βγάλει κακό βαθμό πτυχίου και να μην εξελιχθεί όσο θα επιθυμούσε επαγγελματικά. Το ποσό που διεκδικεί για διαφυγόντα κέρδη είναι 1,3 εκατ. δολάρια.
Μια φοιτήτρια πανεπιστημίου της Πενσιλβάνια αποφάσισε να μηνύσει τον καθηγητή που της έβαλε κακό βαθμό, θεωρώντας ότι αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να βγάλει κακό βαθμό πτυχίου και να μην εξελιχθεί όσο θα επιθυμούσε επαγγελματικά.
Συγκεκριμένα, η Μέγκαν Τοντ ισχυρίστηκε ότι το C- που έλαβε σε συγκεκριμένο μάθημα είχε σαν αποτέλεσμα να πέσει ο τελικός βαθμός και να μην μπορέσει να πάρει την άδεια για την άσκηση του επαγγέλματος του φυσιοθεραπευτή.
Το ποσό που διεκδικεί για διαφυγόντα κέρδη είναι 1,3 εκατ. δολάρια.
Πάντως, η καθηγήτρια που έβαλε το βαθμό εμμένει στην απόφαση της, θεωρώντας ότι η συγκεκριμένη κοπέλα δεν άξιζε καλύτερης αντιμετώπισης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- CIA για Ιράν: Ο Χαμενεΐ θα μπορούσε να αντικατασταθεί από σκληροπυρηνικούς των Φρουρών της Επανάστασης
- ΗΠΑ: Οι Δημοκρατικοί στο Κογκρέσο απαιτούν άμεση ψηφοφορία για να περιορίσουν τη δράση του Τραμπ στο Ιράν
- Πόσο κινδυνεύει η παγκόσμια προμήθεια πετρελαίου από τον πόλεμο Ιράν – ΗΠΑ
- ΔΟΑΕ: Έκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου των κυβερνητών για το Ιράν
- ΗΠΑ σε ΟΗΕ: H ειρήνη διατηρείται μέσω της δύναμης απέναντι στον τρόμο
- Ένα περίεργο μήνυμα στον λογαριασμό του Χαμενεΐ



