Επιστροφή στο Champions League με Σαμαρά και… Μπέκαμ
Μετά από δύμηνη διακοπή το Champions League επιστρέφει με την φάση των «16». Την Τρίτη στις 21:45 το ραντεβού είναι διπλό και έχει ελληνικό εδνιαφέρον. Η Σέλτικ του Γιώργου Σαμαρά, υποδέχεται τη Γιουβέντους και θέλει να συνεχίσει την εκπληκτική της πορεία στη διοργάνωση. Το άλλο ματς της ημέρας είναι αυτό της Βαλένθια του Βαλβέρδε κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν, που δεν έχει πάντως στην αποστολή της τον Ντέιβιντ Μπέκαμ.
Μετά από δύμηνη διακοπή το Champions League επιστρέφει με την φάση των «16». Την Τρίτη στις 21:45 (Νovasports1&2) το ραντεβού είναι διπλό και έχει ελληνικό εδνιαφέρον.
Η Σέλτικ του Γιώργου Σαμαρά, υποδέχεται τη Γιουβέντους και θέλει να συνεχίσει την εκπληκτική της πορεία στη διοργάνωση.
Το άλλο ματς της ημέρας είναι αυτό της Βαλένθια του Βαλβέρδε κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν, που δεν έχει πάντως στην αποστολή της τον Ντέιβιντ Μπέκαμ.
Το υπόλοιπο πρόγραμμα:
13 Φεβρουαρίου
Σαχτάρ-Ντόρντμουντ
Ρεάλ Μαδρίτης-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
19 Φεβρουαρίου
Πόρτο-Μάλαγα
Αρσεναλ-Μπάγερν
20 Φεβρουαρίου
Γαλατάσαραϊ-Σάλκε
Μίλαν-Μπαρτσελόνα
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Ένας αλκοολικός και ένας άχρηστος» – O Όσκαρ Ουάιλντ και ο σκανδαλώδης αδερφός του
- Ανεργία στην Ευρώπη: Διψούν για εργασία, αναζητούν δουλειά και τελικά φεύγουν μετανάστες
- Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε sold out στο ματς με τη Μονακό στα play in (pic)
- Επιστρέφουν τη Δευτέρα στα σχολεία οι μαθητές: Οι επόμενες αργίες και η λήξη των μαθημάτων
- Ένα βήμα μπρος, ένα πίσω: Πόλεμος (νεύρων) στη Μέση Ανατολή
- Λευτέρης Πετρούνιας – Βασιλική Μιλλούση: Η κόρη τους πήρε 4 μετάλλια στον πρώτο αγώνα της




