Διασώθηκε πόνι που έπεσε στο πηγάδι και έμεινε εκεί για έξι ώρες
Χρειάστηκαν πάνω από 30 πυροσβέστες και μία ειδική ομάδα διάσωσης για να σώσουν ένα πόνι που έπεσε σε πηγάδι. Η Νόβα, το πόνι, βρέθηκε οκτώ μέτρα κάτω από τη γη και με το νερό να φτάνει μέχρι την κοιλιά της από τον ιδιοκτήτη της. Αμέσως κάλεσε τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, οι οποίες κατάφεραν να βγάλουν το πόνι από το πηγάδι μετά από έξι ώρες.
Χρειάστηκαν πάνω από 30 πυροσβέστες και μία ειδική ομάδα διάσωσης για να σώσουν ένα πόνι που έπεσε σε πηγάδι.
Η Νόβα, το πόνι, βρέθηκε οκτώ μέτρα κάτω από τη γη και με το νερό να φτάνει μέχρι την κοιλιά της από τον ιδιοκτήτη της. Το πόνι είχε χαθεί και ο ιδιοκτήτης του το αναζητούσε παντού μέχρι που το βρήκε μέσα στο πηγάδι.
Αμέσως κάλεσε τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης. Στο σημείο έφτασαν περίπου 35 πυροσβέστες με δύο οχήματα και μία ειδική ομάδα διάσωσης.
Τελικά κατάφεραν να βγάλουν το πόνι από το πηγάδι με έναν ειδικό εξοπλισμό ανύψωσης, μετά από έξι ώρες.
«Δεν μπορούσαμε να βρούμε τη Νόβα. Είχαμε ψάξει για ώρες στα χωράφια και ανησυχήσαμε μήπως είχε πάει στο ποτάμι. Τελικά ήταν τυχερή γιατί προσγειώθηκε με τα πόδια στο πηγάδι και όχι με την πλάτη. Ευτυχώς η Νόβα είναι πολύ ήρεμο πλάσμα και έχει καλή συμπεριφορά» είπαν οι ιδιοκτήτες τους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πελεγκρίνι: «Μου αρέσει να διαχειρίζομαι μια ομάδα που αγωνίζεται και στις τρεις διοργανώσεις»
- Έδωσε τελικά ο Μικ Τζάγκερ «την ευχή του» και τη μουσική του στην Μελάνια Τραμπ για το ντοκιμαντέρ της;
- Διεθνής Οργανισμός Ατομικής Ενέργειας: Το Ιράν αποθηκεύει ουράνιο υψηλού εμπλουτισμού σε υπόγεια εγκατάσταση
- ΗΠΑ: Ο Μπιλ Κλίντον στο Κογκρέσο για τον Έπσταϊν – «Λάθος πρόεδρος» καταθέτει λένε οι Δημοκρατικοί
- LIVE: Ελλάδα – Μαυροβούνιο
- NASA: Αναθεωρεί την αποστολή Artemis για την επιστροφή στη Σελήνη, προσθέτοντας νέες δοκιμές στο Διάστημα




