Διασώθηκε πόνι που έπεσε στο πηγάδι και έμεινε εκεί για έξι ώρες
Χρειάστηκαν πάνω από 30 πυροσβέστες και μία ειδική ομάδα διάσωσης για να σώσουν ένα πόνι που έπεσε σε πηγάδι. Η Νόβα, το πόνι, βρέθηκε οκτώ μέτρα κάτω από τη γη και με το νερό να φτάνει μέχρι την κοιλιά της από τον ιδιοκτήτη της. Αμέσως κάλεσε τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, οι οποίες κατάφεραν να βγάλουν το πόνι από το πηγάδι μετά από έξι ώρες.
Χρειάστηκαν πάνω από 30 πυροσβέστες και μία ειδική ομάδα διάσωσης για να σώσουν ένα πόνι που έπεσε σε πηγάδι.
Η Νόβα, το πόνι, βρέθηκε οκτώ μέτρα κάτω από τη γη και με το νερό να φτάνει μέχρι την κοιλιά της από τον ιδιοκτήτη της. Το πόνι είχε χαθεί και ο ιδιοκτήτης του το αναζητούσε παντού μέχρι που το βρήκε μέσα στο πηγάδι.
Αμέσως κάλεσε τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης. Στο σημείο έφτασαν περίπου 35 πυροσβέστες με δύο οχήματα και μία ειδική ομάδα διάσωσης.
Τελικά κατάφεραν να βγάλουν το πόνι από το πηγάδι με έναν ειδικό εξοπλισμό ανύψωσης, μετά από έξι ώρες.
«Δεν μπορούσαμε να βρούμε τη Νόβα. Είχαμε ψάξει για ώρες στα χωράφια και ανησυχήσαμε μήπως είχε πάει στο ποτάμι. Τελικά ήταν τυχερή γιατί προσγειώθηκε με τα πόδια στο πηγάδι και όχι με την πλάτη. Ευτυχώς η Νόβα είναι πολύ ήρεμο πλάσμα και έχει καλή συμπεριφορά» είπαν οι ιδιοκτήτες τους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πέθανε ο ηθοποιός Τσακ Νόρις
- Εφοδος του ελληνικού FBI στην επιχείρηση γνωστού γκαλερίστα
- CNBC: Δέκα επαγγέλματα που οι γυναίκες υπερτερούν έναντι των ανδρών
- Με μία αγωνιστική τιμωρήθηκε ο Φουρνιέ και χάνει Παναθηναϊκό
- Κώστας Νικούλι: Το bullying στο σχολείο, οι Αθώοι και στο βάθος η Επίδαυρος
- «Πυρά» κομμάτων για την αοριστολογία Μητσοτάκη στην αντιμετώπιση των οικονομικών συνεπειών του πολέμου







