Άννα Καρένινα «ντύνεται» η Κίρα Νάιτλι
Με τον σκηνοθέτη Τζο Ράιτ συνεργάζεται για τρίτη φορά στην καριέρα της η ηθοποιός Κίρα Νάιτλι. Μετά τα Περηφάνια και Προκατάληψη και Εξιλέωση, η Βρετανίδα ηθοποιός φορά την τουαλέτα της Άννα Καρένινα και πρωταγωνιστεί στην μεταφορά του κλασικού βιβλίου του Λέοντος Τολστόι. Ο σκηνοθέτης και η πρωταγωνίστρια μιλούν για την ταινία
Με τον σκηνοθέτη Τζο Ράιτ συνεργάζεται για τρίτη φορά στην καριέρα της η ηθοποιός Κίρα Νάιτλι. Μετά τα Περηφάνια και Προκατάληψη και Εξιλέωση, η Βρετανίδα ηθοποιός φορά την τουαλέτα της Άννα Καρένινα και πρωταγωνιστεί στην μεταφορά του κλασικού βιβλίου του Λέοντος Τολστόι.
«Είναι συναρπαστικό να βλέπω την Κίρα να ωριμάζει. Βασικά ωριμάζουμε μαζί. Ήταν 18 όταν κάναμε το Περηφάνια και Προκατάληψη και 21 ή 22 όταν γυρίζαμε την Εξιλέωση. Τώρα που ωριμάζει έχει γίνει μια απίστευτα δυναμική γυναίκα, τελείως ατρόμητη. Αυτές τις αρετές της ήθελα να βγάλω και στην ταινία» λέει ο σκηνοθέτης.
«Διάβασα το βιβλίο κάποια στιγμή στην εφηβεία μου, αν και ο Τζο (Ράιτ) με θυμάται να το διαβάζω στα γυρίσματα της Εξιλέωσης. Δεν ξέρω ποιος έχει δίκιο» λέει η Κίρα Νάιτλι που ερμηνεύει την Άννα Καρένινα.
Ο σκηνοθέτης οραματίστηκε την Καρένινα του ως θεατρική παράσταση. Μαζί με τον σεναριογράφο, Τομ Στόπαρντ, δημιούργησαν μια φαντασμαγορία, στην οποία η ρωσική κοινωνία αρέσκεται στην πόζα και το θέαμα.
Ο Τζο Ράιτ δηλώνει ότι μάλλον θα ξανασυνεργαστεί με την Βρετανίδα ηθοποιό. «Για μένα είναι αναμφίβολα μία από τις καλύτερες ηθοποιούς που υπάρχουν» δηλώνει.
Εκτός από την Κίρα Νάιτλι, στο Άννα Καρένινα πρωταγωνιστούν, επίσης, ο Τζουντ Λο και ο Άαρον Τέιλορ Τζόνσον.
Η ταινία Άννα Καρένινα θα αρχίσει να προβάλλεται στις κινηματογραφικές αίθουσες της Ελλάδας από την 1η Ιανουαρίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αργολίδα: Σοβαρό τροχαίο στα Καρναζέικα – Δύο τραυματίες
- Η εξομολόγηση του Ριτσάρλισον για την κατάθλιψη: «Πόσες φορές, ενώ οδηγούσα, σκέφτηκα να πέσω πάνω σε τοίχο»
- Τομ Χανκς, Ρίτα Γουίλσον, Νία Βαρντάλος, Μπίλι Ζέιν, Τζον Στάμος – Αυθεντικά ορθόδοξο Πάσχα για την ελίτ ομογένεια του Χόλιγουντ
- Πώς θα αμειφθούν όσοι εργαστούν τη Δευτέρα του Πάσχα
- Ξεκίνησαν τον καβγά στο Ίλιον και τον τραυμάτισε με κατσαβίδι στο Περιστέρι
- Το μήνυμα του Πολονάρα: «Στόχος μου να επιστρέψω το συντομότερο δυνατό» (pic)


