Νίκη του Ολυμπιακού επί του Ερυθρού Αστέρα με σούπερ Μάγιαρακ
Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 9-8 του Ερυθρού Αστέρα σε αγώνα για την 4η αγωνιστική του 2ου ομίλου του Champions League και παρέμεινε αήττητος στην κορυφή της βαθμολογίας. Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Ισπανός Μπλάι Μάγιαρακ, που σημείωσε 5 τέρματα, ενώ πολύ καλή εμφάνιση έκανε και ο τερματοφύλακας των «ερυθρόλευκων», Νίκος Δεληγιάννης.
Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 9-8 του Ερυθρού Αστέρα σε αγώνα για την 4η αγωνιστική του 2ου ομίλου του Champions League και παρέμεινε αήττητος στην κορυφή της βαθμολογίας.
Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Ισπανός Μπλάι Μάγιαρακ, που σημείωσε 5 τέρματα, ενώ πολύ καλή εμφάνιση έκανε και ο τερματοφύλακας των «ερυθρόλευκων», Νίκος Δεληγιάννης.
Το κολυμβητήριο του Πειραιά ήταν κατάμεστο από οπαδούς και των δύο ομάδων που δημιούργησαν φανταστική ατμόσφαιρα τραγουδώντας κοινά συνθήματα.
Την επόμενη αγωνιστική (28/11) ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει στην Κροατία όπου θα αντιμετωπίσει το φαβορί του ομίλου, Γιουγκ Ντουμπρόβνικ.
Τα οκτάλεπτα: 2-2, 3-2, 2-1, 2-3
Ολυμπιακός (Βλάχος): Μάγιαρακ 5, Φουντούλης 1, Ντόσκας 2, Μάζης 1.
Ερυθρός Αστέρας (Σάβιτς): Ράσοβιτς 2, Πραΐνοβιτς 2, Πιέτλοβιτς 2, Αβράμοβιτς 1, Ράντζεν 1.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 26.05.2026]
- Γιορτή σήμερα 26 Μαΐου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Η απόλυτη ευτυχία σε μια φωτογραφία για τον Εβάν Φουρνιέ – Η ανάρτηση με τον κόσμο του Ολυμπιακού (pic)
- Ο Λαβρόφ προέτρεψε τον Ρούμπιο να απομακρυνθούν οι αμερικανοί διπλωμάτες από το Κίεβο
- Το σπαρακτικό «αντίο» του Τοροσίδη στον ‘Αντζα: «Είχες ψυχή μικρού παιδιού και καρδιά μεγάλη»
- «Πρόταση του Παναθηναϊκού σε Πασκουάλ, άνω των έξι εκατομμυρίων ευρώ»



