Με Τάτο και Βλαχοδήμο ο Ολυμπιακός κόντρα στη Ξάνθη
Χωρίς τον Γιάννη Φετφατζίδη, που δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο πόδι, θα υποδεχθεί ο Ολυμπιακός το Σάββατο την Ξάνθη, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.
Χωρίς τον Γιάννη Φετφατζίδη, που δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο πόδι, θα υποδεχθεί ο Ολυμπιακός το Σάββατο την Ξάνθη, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.
Ο διεθνής μεσοεπιθετικός έκανε σήμερα θεραπεία και φυσικά αποκλείστηκε από την αποστολή, στην οποία αντίθετα συμπεριλήφθηκαν οι Βλαχοδήμος, Τάτος, καθώς και ο νεαρός Λυκογιάννης. Εκτός του Φετφατζίδη, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Ιμπαγάσα, Παπάζογλου και Σιόβα.
Την αποστολή των «ερυθρολεύκων» απαρτίζουν οι Κάρολ, Μέγιερι, Χολέμπας, Μανωλάς, Τοροσίδης, Γκρέκο, Τάτος, Φουστέρ, Μοντέστο, Μανιάτης, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Βλαχοδήμος, Τζιμπούρ, Λυκογιάννης, Μασάντο, Κοντρέρας και Ντιακιτέ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βενεζουέλα: «Τα έσοδα από τις εξαγωγές πετρελαίου θα κατατίθενται απευθείας σε λογαριασμούς των ΗΠΑ»
- Κώστας Γρεβενίτης: Ανοίγουν τα στόματα στη μυστηριώδη εξαφάνιση του επιχειρηματία
- Υπόθεση Κώστα Γρεβενίτη: «Είχε εντάσεις με ανθρώπους του περιβάλλοντός του» – Τι αποκαλύπτει μάρτυρας
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Το καυτό εξάγωνο
- Πτώση στρατιωτικού αεροπλάνου στη Βολιβία – Τουλάχιστον 15 νεκροί – «Έβρεξε» λεφτά [βίντεο]
- Ο Τραμπ έδωσε εντολή στις ομοσπονδιακές υπηρεσίες να σταματήσουν τη συνεργασία με την Anthropic
