Την περίπτωση Μιλόσεβιτς εξετάζει ο Παναθηναϊκός
Μια ακόμη μεταγραφή στον Παναθηναϊκό προανήγγειλε ο Αργύρης Πεδουλάκης, με τον Ιγκόρ Μιλόσεβιτς να εξετάζεται σοβαρά. Ο 26χρονος γκαρντ είναι Σέρβος με ελληνικό διαβατήριο, αγωνίζεται στις θέσεις «1» και «2» και φαίνεται πως πληροί τις προϋποθέσεις που έχει θέσει ο Ελληνας τεχνικός.
Μια ακόμη μεταγραφή στον Παναθηναϊκό προανήγγειλε ο Αργύρης Πεδουλάκης, με τον Ιγκόρ Μιλόσεβιτς να εξετάζεται σοβαρά.
Ο 26χρονος γκαρντ είναι Σέρβος με ελληνικό διαβατήριο, αγωνίζεται στις θέσεις «1» και «2» και φαίνεται πως πληροί τις προϋποθέσεις που έχει θέσει ον Ελληνας τεχνικός.
Ο Μιλόσεβιτς ξεκίνησε την καριέρα του με πολλές προοπτικές, έχοντας πορεία σε αρκετές ελληνικές ομάδες.
Έχει αγωνιστεί σε Ηρακλή (2003-2005), Ολυμπιακό (2008/09) και Μαρούσι (2009/10), ενώ πέρυσι έπαιξε στο πρώτο μισό της σεζόν στην Αστάνα του Καζακστάν κι εν συνεχεία στη γερμανική Μπράουνσβαϊγκ.
Σε 15 αγώνες του γερμανικού πρωταθλήματος είχε 7,7 πόντους (61,7% βολές, 60,7% δίποντα, 38,5% τρίποντα), 2,5 ασίστ, 1,7 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο σε 17,5 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Λύση στο μυστήριο των «υπέρλαμπρων σουπερνόβα»
- Βούλα: Το διπλό δράμα πίσω από το θανατηφόρο τροχαίο
- Στενά του Ορμούζ: Ο Τραμπ λέει ότι «πολλές χώρες» θα στείλουν πολεμικά πλοία για να μείνουν ανοικτά
- Τρομερή ατμόσφαιρα από τον κόσμο του Ολυμπιακού στο Παγκρήτιο (pics)
- Ο Ζοχράν Μαμντάνι εγκαινιάζει την πρώτη ΛΟΑΤΚΙΑ+ υπηρεσία
- «Έφοδος» του Οργανωμένου Εγκλήματος στις φυλακές Αλικαρνασσού – Τι βρήκαν οι αρχές




