Tη Δευτέρα «κλείνουν» οι 18 ομάδες στη Σούπερ Λίγκα
Εκτακτη γενική συνέλευση για τη Δευτέρα (13:00) συγκάλεσε η Σούπερ Λίγκα, προκειμένου να εξεταστούν οι εξελίξεις αναφορικά με την αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος, μετά τη νέα, αισθητά βελτιωμένη, χορηγική πρόταση του ΟΠΑΠ.
Εκτακτη γενική συνέλευση για τη Δευτέρα (13:00) συγκάλεσε η Σούπερ Λίγκα, προκειμένου να εξεταστούν οι εξελίξεις αναφορικά με την αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος, μετά τη νέα, αισθητά βελτιωμένη, χορηγική πρόταση του ΟΠΑΠ.
Οι ΠΑΕ-μέλη του συνεταιρισμού αναμένεται να εγκρίνουν την αύξηση των ομάδων της μεγάλης κατηγορίας από 16 σε 18 για την περίοδο 2013-14, αύξηση που θα επιτευχθεί με άνοδο φέτος τεσσάρων ομάδων από τη Β΄ εθνική και υποβιβασμό δύο από τη Σούπερ Λίγκα. Κατόπιν αυτού, ανοίγει ο δρόμος για τη συμμετοχή στο φετινό πρωτάθλημα της Β΄ εθνικής του Ηρακλή, του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας, αφού ικανοποιείται το αίτημα της Φούτμπολ Λιγκ για προβιβασμό περισσότερων ομάδων.
Στη γενική συνέλευση της Δευτέρας θα συζητηθεί και η στάση που θα κρατήσει η Σούπερ Λίγκα στις επικείμενες εκλογές της ΕΠΟ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Επιθέσεις σε χωριά στη Νιγηρία – Τρεις νεκροί και περισσότεροι από 50 απαχθέντες
- Έκρηξη σε εργοστάσιο βιοτεχνολογίας στην Κίνα αφήνει πίσω της 7 νεκρούς
- Ισχυρή σεισμική δόνηση στην Κρήτη 4,8 Ρίχτερ
- Πέντε συλλήψεις στο Μιλάνο – Πυροτεχνήματα εναντίον δακρυγόνων, γκλομπ και κανονιού νερού [βίντεο]
- Ευρωπαϊκά μήλα μολυσμένα με κοκτέιλ φυτοφαρμάκων
- Γαλλία, δύο 16χρονοι για να ξαναγίνει μεγάλη

