Νέα κόντρα Μουρίνιο με δημοσιογράφο
Οι περιπέτειες με πρωταγωνιστή τον Ζοσέ Μουρίνιο δεν έχουν τέλος. Αυτή τη φορά ο Πορτογάλος τεχνικός δικαίως τα έβαλε με Ισπανό δημ,οσιογράφο για όσα έγραψε σε άρθρο του στην εφημερίδα Marca.
Οι περιπέτειες με πρωταγωνιστή τον Ζοσέ Μουρίνιο δεν έχουν τέλος. Αυτή τη φορά ο Πορτογάλος τεχνικός δικαίως τα έβαλε με Ισπανό δημ,οσιογράφο για όσα έγραψε σε άρθρο του στην εφημερίδα Marca.
Συγκεκριμένα το σχόλιο στις 17 Σεπτεμβρίου, περιγράφει τον Πορτογάλο τεχνικό ως τον «τύπο ανθρώπου που θα εγκατέλειπε το θύμα αφού έχει προκαλέσει τροχαίο».
Η πρόταση αυτή όπως είναι λιγικό δεν άφησε αδιάφορο τον Μουρίνιο που με ανακοινωσή του νομικού του εκπρόσωπου αναφέρει:
«Αυτή η έκφραση είναι αντικειμενικά κακόβουλη και η ρύση της ήταν εντελώς αχρείαστη για να πετύχει το σκοπό του άρθρου. Ο Μουρίνιο έχει πλήρη επίγνωση της σημασίας της ελευθερίας της έκφρασης και δεν έχει ποτέ κινηθεί νομικά κατά νόμιμης κριτικής, ούτε και θα το κάνει στο μέλλον».
Ο Μουρίνιο έχει κάνει και στο παρελθόν μήνυση κατά Ισπανού δημοσιογράφου, ο οποίος τον είχε αποκαλέσει «Πορτογάλο Ναζί».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αλέξανδρος Γιωτόπουλος: Αναίρεση της αποφυλάκισής του ζητά ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου
- Έχω παιδιά: Οι δικαιολογίες φέρνουν τα πάνω κάτω
- Ο Μέσι έφυγε με ενοχλήσεις από το τελευταίο ματς της Ίντερ Μαϊάμι – Αγωνία για το Μουντιάλ (pic, vid)
- Κοτοπουλάκια εκκολάφθηκαν από «τεχνητό αβγό» – Ελπίδα για την επαναφορά εξαφανισμένων πτηνών;
- Β. Κικίλιας: «51% περισσότεροι έκτακτοι έλεγχοι στα πλοία – Μηδενική ανοχή σε θέματα ασφάλειας»
- Βερόνα: Ημερίδα για το μαροκινό σχέδιο αυτονομίας της Δυτικής Σαχάρας





