Δυο εβδομάδες έξω ο Κοντρέρας, χαλάει του Ενζονζί
Εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου δύο εβδομάδες θα παραμείνει ο Πάμπλο Κοντρέρας, ο οποίος τραυματίστηκε στην προπόνηση της Τετάρτης του Ολυμπιακού. Ο Χιλιανός στόπερ υποβλήθηκε την Πέμπτη σε εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος της ζημιάς, με τις εξετάσεις να δείχνουν ότι έχει υποστεί θλάση στον προσαγωγό, κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει εκτός δράσης για δύο εβδομάδες.
Εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου δύο εβδομάδες θα παραμείνει ο Πάμπλο Κοντρέρας, ο οποίος τραυματίστηκε στην προπόνηση της Τετάρτης του Ολυμπιακού. Ο Χιλιανός στόπερ υποβλήθηκε την Πέμπτη σε εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος της ζημιάς, με τις εξετάσεις να δείχνουν ότι έχει υποστεί θλάση στον προσαγωγό.
Ο παραπάνω τραυματισμός χρειάζεται τουλάχιστον 15 ημέρες ξεκούρασης για να ξεπεραστεί, πράγμα που σημαίνει ότι θα απουσιάσει από το ματς με τον Λεβαδειακό (2/9), ενώ θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και την πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ.
Χαλάει του Ενζονζί
Στο μεταξύ, δυσκολεύει όπως φαίνεται η μεταγραφή του Στιβεν Ενζονζί από την Μπλάκμπερν. Η αγγλική ομάδα άλλαξε τις απαιτήσεις της και οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται να συζήτησαν με την αγγλική ομάδα για την αγορά του παίκτη και όχι για δανεισμό του.
Παρόλα αυτά το ποσό που ζητάνε τα «ρόδα» είναι μεγάλο, σύμφωνα με τον Ολυμπιακό, και η κατάσταση φαίνεται να «παγώνει» για τώρα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Στην Καστοριά η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας
- Υπουργείο Εξωτερικών: Δεν υπήρξε καμία εκούσια διαρροή προσωπικών στοιχείων στις επιχειρήσεις επαναπατρισμού
- Τελειώνει το συμβόλαιο του Λεβαντόφσκι – Στον αέρα η παραμονή του στην Μπαρτσελόνα
- Κληρονομιά Αλέν Ντελόν και κίνηση-ματ του μικρού του γιου απέναντι στα αδέρφια του – Είναι παράνομη η διαθήκη του 2022;
- Η ΕΕ δεν είναι πρόθυμη να αμβλύνει τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας
- Στο επίκεντρο η οριοθέτηση του ποταμού Βουραϊκού


