«Γινόμαστε όλο και καλύτεροι», λέει ο Βελάσκες για τον ΠΑΟ
Χαρούμενος για το νικητήριο γκολ που πέτυχε στο φλικό με την Ελ Γιαΐς, δήλωσε ο Χοσέ Μανουέλ Βελάσκες και ικανοποιημένος για τη γενικότερη βελτίωση της ομάδας, ενώ στάθηκε και στη συνεργασία του με τον Μπουμσόνγκ. Ο Βενεζουελάνος κεντρικός αμυντικός έπαιξε για πρώτη φορά με παρτενέρ τον Γάλλο, σε ένα «δίδυμο» που πιθανότατα θα παίξει σε πολλά παιχνίδια φέτος.
Χαρούμενος για το νικητήριο γκολ που πέτυχε στο φλικό με την Ελ Γιαΐς, δήλωσε ο Χοσέ Μανουέλ Βελάσκες και ικανοποιημένος για τη γενικότερη βελτίωση της ομάδας, ενώ στάθηκε και στη συνεργασία του με τον Μπουμσόνγκ.
Ο Βενεζουελάνος κεντρικός αμυντικός έπαιξε για πρώτη φορά με παρτενέρ τον Γάλλο, σε ένα «δίδυμο» που πιθανότατα θα παίξει σε πολλά παιχνίδια φέτος.
Ο ίδιος μίλησε για τη συνεργασία αυτή, μίλησε για τη βελτίωση του Παναθηναϊκού και την πρώτη νίκη:
«Είμαι χαρούμενος που πέτυχα το πρώτο μου γκολ αλλά είμαι ακόμη πιο ευτυχής γιατί είναι η πρώτη μας νίκη σε ένα παιχνίδι προετοιμασίας. Έχουμε ακόμη ένα παιχνίδι κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, πρέπει να το κερδίσουμε και αυτό και να γυρίσουμε στην Αθήνα πιο ήρεμοι και πιο έτοιμοι», είπε αρχικά και απάντησε σε ερωτήσεις.
– Τι άλλαξε στο παιχνίδι της ομάδας;
«Ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε βελτιωμένος σε σχέση με τα προηγούμενα ματς. Όσο περνούν τα παιχνίδια διαισθάνομαι πως όλοι μας βελτιωνόμαστε. Βεβαίως υπάρχει ακόμη χρόνος μέχρι τα επίσημα παιχνίδια, είμαστε ακόμη στην προετοιμασία αλλά πιστεύω πως όσο περνάει ο καιρός γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Τελειώνοντας την προετοιμασία πιστεύω να είμαστε έτοιμοι για τις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας».
– Πως ήταν η συνεργασία σου με τον Μπουμσόνγκ;
«Αισθάνθηκα πάρα πολύ όμορφα και είχα πολύ καλή συνεργασία με τον Μπουμσόνγκ. Πραγματικά είναι ένας πολύ έμπειρος παίκτης, ο οποίος πάντοτε σε βοηθάει στο γήπεδο και πραγματικά μου άρεσε πάρα πολύ αυτή η συνεργασία».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Δολοφονία τοπογράφου στο Ψυχικό: Την ενοχή των κατηγορουμένων ζητά η εισαγγελέας
- Ρεάλ Μαδρίτης: Μαδριλένικη νύχτα κρίσης
- Θα έρθει η δεύτερη φάση της εκεχειρίας στη Γάζα;
- Πυρά Δούκα κατά κυβέρνησης για το νέο σύστημα ανάδειξης δημάρχων
- Αγρότες «πολιορκούν» το γραφείο του Τσιάρα στην Καρδίτσα – Εκρηκτικό κλίμα με κλούβες να κλείνουν τον δρόμο
- Ο Πάτρικ Γκίμπσον έγινε η «φωνή» του Τζέιμς Μποντ, αλλά δεν θα φορέσει το κοστούμι του 007



