Με 23 παίκτες η πρώτη προπόνηση του Ολυμπιακού
Την πρώτη προπόνησή τους υπό τις οδηγίες του Λεονάρντο Ζαρντίμ πραγματοποίησαν την Τετάρτη οι παίκτες του Ολυμπιακού. Τα βλέμματα ήταν στραμμένα στους έξι νέους παίκτες των Ερυθρολεύκων (Μανωλά, Βλαχοδήμο, Ντιελνά, Γιαννιώτη, Σιόβα και Καραγκούνη), οι οποίοι θα παρουσιαστούν επισήμως την Πέμπτη από την ΠΑΕ. Ανάμεσά τους και ο Ανδρέας Τάτος που αποκτήθηκε την περασμένη χρονιά αλλά έμεινε δανεικός στον Ατρόμητο.
Την πρώτη προπόνησή τους υπό τις οδηγίες του Λεονάρντο Ζαρντίμ πραγματοποίησαν την Τετάρτη οι παίκτες του Ολυμπιακού.
Τα βλέμματα ήταν στραμμένα στους έξι νέους παίκτες των Ερυθρολεύκων (Μανωλά, Βλαχοδήμο, Ντιελνά, Γιαννιώτη, Σιόβα και Καραγκούνη), οι οποίοι θα παρουσιαστούν επισήμως την Πέμπτη από την ΠΑΕ.
Ανάμεσά τους και ο Ανδρέας Τάτος που αποκτήθηκε την περασμένη χρονιά αλλά έμεινε δανεικός στον Ατρόμητο.
Οι 23 παίκτες που έδωσαν το παρών στις εγκαταστάσεις του Ρέντη κατά την πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν ήταν οι εξής: Πάντελιτς, Μοντέστο Μιραλάς, Φουστέρ, Ποτουρίδης, Χαβίτο, Αμπντούν, Κάρολ, Δασκαλάκης, Σιόβας, Ντιόγκο, Φέισα, Παπάζογλου, Ιμπαγάσα, Ζαραδούκας, Τάτος, Ντιελνά, Μέγερι, Γιαννιώτης, Μανωλάς, Βλαχοδήμος, Καραγκούνης, Σουμπίνιο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μέση Ανατολή: Μπαχρέιν και ΗΑΕ ζητούν από το ΣΑ του ΟΗΕ αποφασιστική απάντηση στις επιθέσεις του Ιράν
- Λίβανος: Το Ισραήλ βομβαρδίζει ξανά τη Βηρυτό
- Γαλλία: Ο πάπας Λέων ΙΔ’ μπορεί να επισκεφτεί τη χώρα στα τέλη Σεπτεμβρίου
- Χανταϊός: Το ζευγάρι από την Ολλανδία που πέθανε είχε ταξιδέψει στην Αργεντινή, τη Χιλή και την Ουρουγουάη
- Γάζα: Τουλάχιστον 6 νεκροί από ισραηλινά πλήγματα – Τραυματίστηκε γιος ηγετικού στελέχους της Χαμάς
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Λύση μέσω Πεκίνου στον Περσικό Κόλπο


