Από την Αθήνα θα παρακολουθήσει το Ελλάδα-Γερμανία ο Αντώνης Σαμαράς
Το βαρύ πρόγραμμα του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, δεν του επιτρέπει να βρεθεί το βράδυ της Παρασκευής στο Γκντασκ για τον προημιτελικό του EURO 2012 ανάμεσα στην Ελλάδα και την Γερμανία. Ωστόσο όπως δήλωσε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, ο Πρωθυπουργός «θα παρακολουθήσει τον αγώνας ως φανατικός ποδοσφαιρόφιλος που είναι».
Το βαρύ πρόγραμμα του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, δεν του επιτρέπει να βρεθεί το βράδυ της Παρασκευής στο Γκντασκ για τον προημιτελικό του EURO 2012 ανάμεσα στην Ελλάδα και την Γερμανία.
Ωστόσο όπως δήλωσε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, ο Πρωθυπουργός «θα παρακολουθήσει τον αγώνας ως φανατικός ποδοσφαιρόφιλος που είναι».
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο κ.Κεδίκογλου: «ο κ. Σαμαράς είναι φανατικός ποδοσφαιρόφιλος και φυσικά θα παρακολουθήσει τον αγώνα. Λυπάται που δεν μπορεί να είναι στο Γκντάνσκ, αλλά, φυσικά εύχεται καλή επιτυχία στα παιδιά».
Υπενθυμίζεται ότι παρούσα θα είναι η Γερμανή καγκελάριος Ανγκελα Μέρκελ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γιατί ο Λανουά είναι στον αέρα
- Ριφιφί στη Γερμανία: Τρύπησαν τοίχους, παραβίασαν 3.200 τραπεζικές θυρίδες, στα 30 εκατ. ευρώ η λεία
- «Το νοκ άουτ ότι ήταν μονόδρομος» – Τι είπε ο Γιάννης Τσουκαλάς για τον επεισοδιακό τελικό του kickboxing στη Σερβία
- Τροχαία: Εκτροπές κυκλοφορίας στο εθνικό οδικό δίκτυο – Χάρτες με εναλλακτικές διαδρομές
- Στο μικροσκόπιο της Δικαιοσύνης ο Ζοάν Λαπόρτα
- Γιατί οι γυναίκες στην Αρχαία Σπάρτη έπρεπε να κάνουν μαθήματα γυμνές ενώ οι άνδρες παρακολουθούσαν;

