
Ευχαριστίες στην Playmobil
Ένα πραγματικό περιστατικό
Πριν από ένα χρόνο περίπου παραπονιόμουνα σε αυτό το blog για την Cosmote που υπολογίζει τις τιμές στα τηλέφωνα των επιδοτήσεων πολύ πιο ακριβά από τη μέση τιμή της αγοράς.
Για να δικαιούμαι όμως να παραπονιέμαι πρέπει να επαινώ κιόλας. Πρόσφατα αγοράσαμε τον τηλεκατευθυνόμενο μηχανισμό της Playmobil για τα γενέθλια του γιου μου (υπάρχει ένας μηχανισμός που ταιριάζει σε πολλά μοντέλα).
Δούλευε καλά για 2 ημέρες αλλά την τρίτη χάλασε. Έστειλα mail από το site της Playmobil και μερικές ώρες μετά μου απάντησαν να το στείλω με χρέωση δική τους για έλεγχο. Ούτε απόδειξη πως το είχα ήδη αγοράσει τόσο πρόσφατα ζήτησαν ούτε αμφισβήτησαν στο ελάχιστο τα λεγόμενά μου.
Ο μηχανισμός επεστράφη μετά από 3 εργάσιμες και λειτουργούσε μια χαρά (για την ακρίβεια καλύτερα από πριν, για κάποιο λόγο αυξήθηκε και η εμβέλεια της συσκευής).
Τους ευχαριστώ πολύ.
Γιώργος Επιτήδειος
Γιώργος Επιτήδειος
- Ο Τραμπ μελετάει «πιθανή μείωση» των αμερικανικών στρατευμάτων στη Γερμανία
- Δυτική Οχθη: Σκότωσαν έφηβο Παλαιστίνιο οι ισραηλινές δυνάμεις και, απλώς, το επιβεβαίωσαν
- Οι ΗΠΑ ζητούν την έκδοση του κυβερνήτη της Σιναλόα, κατηγορώντας τον για σχέσεις με το ομώνυμο καρτέλ
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Γιατί ανησυχούν
- Το Ισραήλ αναχαιτίζει στολίσκο που κατευθύνεται στη Γάζα, ανοιχτά της Κρήτης
- Γιορτή σήμερα 30 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο


